pátek 19. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

čtvrtek 26. června 2014
Magic 2015 Core Set - přehled produktů
Autor: JakubMG @ 14:47 :: 2986 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 
 

Magic 2015 Core Set - přehled produktů




Magic 2015 Core Set (M15) je celkově 16. Core Setem (tj. základní edicí) karetní hry Magic: the Gathering. Edice vychází 18. července 2014 a bude obsahovat 269 černookrajových karet v novém designu. Po sérii tmavých designů zde máme opět světlý design produktů, který mě trošku připomína Avacyn Restored.


Pojďme se tedy podívat na samotné grafické zpracování produktů.

Boostery:

Booster obsahuje deset obvyklých karet, tři neobvyklé, jednu vzácnou, jednu kartu základní země a kartu tokenu nebo pravidel. V jednom z osmi boosterů pak máte šanci nalézt místo karty vzácné kartu mytickou. Boostery jsou určeny hráčům, kteří již zvládnou postavit svůj vlastní balíček. Obsahují 15 náhodně namíchaných karet, které mohou přinést hráčům zcela nové možnosti v budování balíčku i strategií. V Boosterech se skrývají karty, které nemohou hráči získat v předkonstruovaných balíčcích. V boosterech mohou hráči najít také speciální metalické karty.

Na obalech najdete obrázek planeswalkera Ajaniho a Jace, planeswalkerky Nissy, Nightfire Gianta a Soul of Shandalar.




 



 

Booster box (display):

Balení obsahující 36ks boosterů.


 

Fat Pack:

Fat Pack je speciální balení, které uspokojí sběratele i hráče.

Obsahuje:

9x Magic 2015 Core Set booster
80x Základní země z edice M15
1x Box na karty z tvrzené lepenky s panoramatickým potiskem. Pojme cca 500 karet i s obaly
2x Krabičku na karty s ilustracemi z edice Magic 2015 Core Set
1x Hráčskou encyklopedii s průvodcem po edici Magic 2015 Core Set
1x Speciální kostka - Spindown life counter s motivem MTG Magic 2015 Core Set





 

Intro Packy:

Pro hru připravený dvojbarevný balíček. Obsahuje předpřipravený 60ti karetní balíček ihned připravený ke hře a 2 boostery Magic 2015 Core Set, pomocí kterého si můžete svůj balíček upravit.




 
 

Magic 2015 Core Set 2-Player Clash Pack

V letošním Core Setu nevýjde Event Deck, ale bude místo něj tento Clash Pack. Ten by měl být kvalitativně něco mezi Intro Packem a Event Deckem. Jde o balení, které obsahuje 2 předkonstruované sedesáti karetní balíčky, které jsou připraveny po rozbalení ihned ke hře. Tyto balíčky můžete použít na lokálním FNM turnaji nebo menším turnaji ve formátu Standard a měli by vás snadno uvést do hry. Dále v Clach packu najdete 6 foilových karet s novým obrázkem, strategického průvodce hrou, pravidla Magicu a papírovou krabičku na balíček. Tento produkt bude pravděpodobně obsahovat jeden červeno-zelený a jeden modro-zelený balíček.
 


Magic the Gathering Deck Builder's Toolkit 2015

Deck Builder´s Toolkit je speciální produkt, který nabízí skvělou možnost pro začátečníky a mírně pokročilé. Můžete začít s 225 částečně náhodně namíchaných karet a čtyřmi 15-ti karetními doplňkovými balíčky. Perfektrně se hodí na tvorbu mnoha různých balíčků. V balení najdete i informace o tom, jak sestavit svůj vlastní balíček.
 
 

Magic 2015 Sample Deck

Jde o 30 karetní balíček, který vás velmi jednoduše seznámí s Magicem. Každá barva má svůj balíček, takže si můžete vybrat barvu, která se vám líbí nejvíc. Tento produkt není určený k prodeji, ale stačí zajít do nejbližší herny, kde by vám jej měli dát zdarma a měli by vás s Magicem seznámit. Jinak v Magic 2015 Sample Decks najdete karty s pořadovým číslem 270 a výš, které nenajdete v klasických Magic 2015 Core Set boosterech. Ničeho se nelekejte. Tyto karty jsou legální na všech formátech, kde je legální M15. Navíc tyhle karty najdete i v Magic 2015 Deck Builder's Toolkit.
 
 
 

Jak se vám líbí grafické zpracování produktů z Magic 2015 Core Set?







Produkty z edice Magic 2015 Core Set zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Objednávejte Magic 2015 Core Set zde!
Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí