sobota 20. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pátek 20. června 2014
Magic Duel Decks: Speed vs. Cunning - oznámení produktu
Autor: JakubMG @ 21:14 :: 2393 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Letos po prázdninách se můžeme těšit na další z Duel Decků, celkově jde již o 14. a nese název Speed vs. Cunning. Tento Duel Decks nás navnadí na novou podzimní edici Khans of Tarkir. Z tohoto důvodu se bude složení balíčku točit kolem nepřátelských wedge barev. Klan Mardu zastupuje černo-červeno-bílý balíček Speed včele se Zurgo Helmsmasherem. Klan Jeskai zastupuje červeno-modro-bílý balíček Cunning včele s Arcanis the Omnipotent. Oba tyhle představitele zde najdeme v nádherném foilovém provedení s novým obrázkem. Každý z těchto balíčků obsahuje pečlivě vybrané karty z minulých edicí karetní hry Magic: the Gathering, které korespondují s tématem jednotlivého sférochodce.

Duel Deck je skvělý způsob jak zažít vzrušení a zábavu z karetní hry Magic: the Gathering. Se svým soupeřem budete proti sobě hrát dva předpřipravené 60 karetní balíčky, které obsahují některé z nejlepších karet z celé Magicové historie.



Magic the Gathering Speed vs. Cunning Duel Decks

Obsah balení:

Balení Duel Deck Speed vs. Cunning obsahuje 10 rare karet a 2 mythic rare karty - Zurgo Helmsmasher a Arcanis the Omnipotent, které jsou s novým obrázek a ve foilovém provedení a dále zde najdete 4 další karty s novým obrázkem.

- 2 předkonstruované balíčky po 60 kartách připravené okamžitě ke hře
- Speciální krabičku ke každému z balíčků
- Návod jak správně balíčky hrát a využít při hře všechny jejich přednosti
-
Zurgo Helmsmasher a Arcanis the Omnipotent s alterenativní ilustrací ve FOIL variantě
- 6 karet s novou ilustrací
- 6 nových karet z chystané edice Khans of Tarkir

Flavor k Duel Decks: Speed vs. Cunning

Racing across the blazing steppe, the wave of attackers crests the barren hills. Nothing can stop their reckless advance. These warriors live fast, fight hard, and strike terror into the hearts of those in their path. The scarred countryside seems abandoned. Then, suddenly, hidden fighters spring from ambush. The overconfident enemy recoils in surprise, outflanked and outsmarted. Who will prevail, the swift or the sly?



 

Technické informace:

Design a vývoj balíčku: Chris Millar and Sam Stoddard
Oficiální zkratka: DDN
Twitter Hashtag:
#MTGSVC
Jazykové varianty: English, Japanese
Datum vydání: 5. září 2014
DPČ: $19.99 (549,-Kč)


Duel Decks: Speed vs. Cunning vychází 5. září, ale předobjednat si jej můžete již teď a to v našem partnerské eshopu Veselý drak za cenu 399,-Kč.

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí