pátek 19. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

sobota 10. ledna 2015
Fate Reforged - přehled produktů
Autor: JakubMG @ 22:26 :: 2811 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Přehled produktů z Fate Reforged




Fate Reforgen (FRF) je celkově 66. edicí karetní hry Magic: the Gathering a 2. edicí z Khans of Tarkir bloku. Edice vychází 23. ledna 2015 a jedná se o malou edici, která obsahuje 185 černookrajových karet v novém designu. Produkty mají nádherný stříbrný design.


Pojďme se tedy podívat na samotné grafické zpracování produktů.

Boostery:

Booster obsahuje deset obvyklých karet, tři neobvyklé, jednu vzácnou, jednu kartu nezákladní země - můžete zde najít i fetch land z Khans of Tarkir a kartu tokenu nebo pravidel. V jednom z osmi boosterů pak máte šanci nalézt místo karty vzácné kartu mytickou. Boostery jsou určeny hráčům, kteří již zvládnou postavit svůj vlastní balíček. Obsahují 15 náhodně namíchaných karet, které mohou přinést hráčům zcela nové možnosti v budování balíčku i strategií. V Boosterech se skrývají karty, které nemohou hráči získat v předkonstruovaných balíčcích. V boosterech mohou hráči najít také speciální metalické karty.

Na obalech najdete obrázek planeswalkera Ugin, the Spirit Dragon, obrázek z karty Temporal Trespass a Vaultbreaker
.


  

Booster box (display):

Balení obsahující 36ks boosterů.

 

Fat Pack:

Fat Pack je speciální balení, které uspokojí sběratele i hráče.

Obsahuje:

9x Magic Fate Reforged booster
80x Základní země z edice RFR
1x Box na karty z tvrzené lepenky s panoramatickým potiskem. Pojme cca 500 karet i s obaly
2x Krabičku na karty s ilustracemi z edice Fate Reforged
1x Hráčskou encyklopedii s průvodcem po edici
1x Speciální kostka - Spindown life counter s motivem MTG Fate Reforged



 

Intro Packy:

Pro hru připravený dvojbarevný balíček. Obsahuje předpřipravený 60ti karetní balíček ihned připravený ke hře a 2 boostery Fate Reforged, pomocí kterého si můžete svůj balíček upravit.



 

Magic the Gathering Fate Reforged 2-Player Clash Pack

V pořádí druhý Clash Pack výjde v edici Fate Reforged. Produkt jako takový je kvalitativně něco mezi Intro Packem a Event Deckem. Jde o balení, které obsahuje 2 předkonstruované šedesáti karetní balíčky, které jsou připraveny po rozbalení ihned ke hře. Tyto balíčky můžete použít na lokálním FNM turnaji nebo menším turnaji ve formátu Standard a měli by vás snadno uvést do hry. Na druhou stranu pokud z obou balíčků vyberete ty nejlepší karty a postavíte z nich jeden balíček, tak budete mít velmi solidní základ pro schopný turnajový balíček. Dále v Clach packu najdete 6 foilových karet s novým obrázkem, strategického průvodce hrou, pravidla Magicu a papírovou krabičku na balíček. Clah Pack z Fate Reforged se jmenuje Power and Profit. Power je černo-modro-zelený balíček a Profit je zeleno-černý balíček.




Jak se vám líbí grafické zpracování produktů z Fate Reforged?







Produkty z edice Magic Fated Reforged zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Objednávejte Magic Fate Reforged zde!
Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí