sobota 20. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pátek 28. srpna 2015
Magic: The Gathering - Puzzle Quest - oznámení aplikace
Autor: JakubMG @ 14:36 :: 2710 Přečtení :: 2 Komentáře :: :: Novinky
 

Magic: The Gathering - Puzzle Quest je puzzle hra herního stylu typu match-3 na systém iOS a Android, která výjde letos na podzim. Puzzle Quest kombinuje vaše oblíbené postavy ze světa Magic: the Gathering s povyšováním na úrovně ve stylu RPG, turnaji hráč-vs-hráč, aliancemi a mnoho dalšího. Hra čerpá z franšízy Puzzle Quest, a pokud nevíte, o co jde, tak zde se mrkněte na Puzzle Quest Marvel.

Hra bude k dispozici zdarma ve formátu free to play. Tzn. že hru si budete moct zdarma stáhnout a základní prvky budou zdarma s tím, že další in-game vylepšení si budete dokupovat za reálné peníze.

Systém: iOS (iPad a iPhone) a Android (Amazon a Google)

Cena: Free to play

Jazykové mutace: English, Japanese, Spanish, French

Vydavatel: D3 Go!

Další informace o Magic: The Gathering—Puzzle Quest najdete na Twitteru @MtGPuzzleQuest nebo Facebooku facebook.com/MagicPuzzleQuest.







Komentáře
Autor: petr @ čtvrtek 11. května 2017 15:47
Ahoj,prosím o radu.u hry magic the gathering puzzle quest se mi pokazil tablet a účet ze hry je pryč,už sem tam utratil dost peněz. Nevíte na koho se obrátit nebo jak to vyřešit?účet na googlu mám pořád stejnej.potvrzení o platbách ke hře mám taky. Zapojoval sem to přes helium a nic.možná sem udělal chybu já, opravdu nevim. Prosím o radu diky

Autor: petr @ čtvrtek 11. května 2017 15:51
Zalohoval sem přes helium né zapojoval ☺

Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí