pátek 19. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pátek 1. září 2017
Ixalan - přehled produktů
Autor: JakubMG @ 18:10 :: 2306 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Magic Ixalan logo

Ixalan je celkově 76. edici karetní hry Magic: the Gathering a vychází 29. září 2017. Jedná se o první edici z Ixalan bloku, takže jde o velkou sadu, ve které najdeme 279 + 10 karet.

Příběh Ixalanu je o touze. Touze po moci, touze po dobrodružství, touze objevovat a všichni spolu soupeří, aby získali, co chtějí, jako první. Ixalanské džungle po staletí ukrývaly dávné tajemství: Orazce, the city of gold. V této starodávné metropoli se nachází mocný předmět Immortal Sun. Ale jak to tak bývá, tak žádné tajemství nezůstane neprozrazeno a žádný poklad nezůstane neobjeven. Válečníci Říše Slunce, kteří jezdí na dinosaurech a merfolk šamanové Heraldovi Řeky se setkávají s upíry z Legie Soumraku a piráty Brazenské Koalice. Vraska je prezentována jako pirát na širém moři, zatímco Jace Beleren je ztracen na souši se všemi svými vzpomínkami.

Produkty jsou lazeny do barvy džungle a kromě dinosaurů a pirátů na nich najdete planeswalkery z této edice.

 

Předobjednejte si produkty z nové edice Ixalan v našem partnerské eshopu Vesely-drak.cz zde.

 

Boostery

Booster obsahuje 16 náhodně namíchaných karet, které jsou nejčastěji v tomto složení: deset obvyklých (common) karet, tři neobvyklé (uncommon) karty, jednu vzácnou (rare nebo mythic rare) kartu, jednu kartu základní země (basic land) a jednu kartu tokenu nebo pravidel (příp. promo kartu). Zhruba v jednom z osmi boosterů máte šanci nalézt mythic rare namísto rare karty. Prémiové/foilové karty jsou zde namíchány v poměru 1:67.

Boostery z Ixalanu

Booster box (display)

Balení obsahuje 36 boosterů Ixalan v nádherné papírové krabičce, která se zatavena v originální fólii přímo od výrobce. Pokud sháníte více boosterů z této edice, tak vám doporučujeme právě booster box, protože vás jednotlivé boostery vyjdou cenově daleko výhodněji než když byste je kupovali po kusech. Jestli je na vás 36 boosterů moc, tak se zkuste domluvit s kamarády, protože by byla velká škoda neušetřit nějakou korunu navíc.

Ixalan Booster Box

Bundle (aka Fat Pack)

Skvělé dárkové balení, které potěší každého hráče karetní hry Magic: the Gathering. Uvnitř najdete 10 boosterů Ixalan, nádherně ilustrovanou krabici na karty, 80 základních zemí a mnoho dalšího. Ideální dárek pro každého Magicáře.

Ixalan Bundle

Planeswalker deck (aka Intro Pack)

Předkonstruované balíčky nabízí začínajícím hráčům vše, co potřebují. Uvnitř balení najdete hotový balíček, který stačí jen vybalit, a hned můžete hrát. Nemusíte se tak zaobírat stavbou balíčku, jen hrajete a učíte se pravidla. Stejně jako samotná hra, tak i pravidla jsou v angličtině, ale vše je přehledně a názorně vysvětleno. Dále uvnitř najdete 2 boostery z Ixalanu, pravidla a strategického průvodce hrou.

Ixalan Planeswalker Decks

Deckbuilders Toolkit

Chcete začít s Magicem, ale raději byste si zkusili postavit balíček sami? V tom případě je tento produkt pro vás ideální! Magic je hlavně o stavění balíčků a vlastních nápadech a to tento produkt splňuje na výbornou. U Intro Packu jste limitováni tématem a strategií vybraného balíčku, ale s Deckbuilders Toolkit máte defakto volnou ruku. V balení najdete 225 částečně náhodně namíchaných karet, které lehce naznačují určitou strategii, abyste měli stavění malinko jednodušší. A pak záleží jen vás, jak základní strategii rozvinete. Dále zde najdete 4 boostery, díky kterým můžete své balíčky obohatit o zcela nové karty! Samozřejmě jsou zde i základní země, bez kterých se žádný balíček neobejde. To vše je uloženo v pevné krabici, která pojme až 550 karet v obalech.

Ixalan Deckbuilders Toolkit

Jak se vám líbí grafické zpracování produktů z Ixalanu?

Produkty z Magicové edice Ixalan

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí