čtvrtek 28. března 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pondělí 11. prosince 2017
Rivals of Ixalan - přehled produktů
Autor: JakubMG @ 17:02 :: 3959 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Rivals of Ixalan logo

Rivals of Ixalan - obrázky produktů

Rivals of Ixalan je celkově 77. edici karetní hry Magic: the Gathering a vychází 19. ledna 2018. Jedná se o druhou a poslední edici z Ixalan bloku, takže jde o malou sadu, ve které najdeme 169 + 9 karet.

Produkty jsou lazeny do odstínů oranžové barvy a na většině z nich najdeme hlavní představitelku této edice - planeswalkerku Huatli.

Předobjednejte si produkty z nové edice Rivals of Ixalan eshopu Vesely-drak.cz zde.

Rivals of Ixalan Booster

Booster obsahuje 16 náhodně namíchaných karet, které jsou nejčastěji v tomto složení: deset obvyklých (common) karet, tři neobvyklé (uncommon) karty, jednu vzácnou (rare nebo mythic rare) kartu, jednu kartu základní země (basic land) a jednu kartu tokenu nebo pravidel (příp. promo kartu). Zhruba v jednom z osmi boosterů máte šanci nalézt mythic rare namísto rare karty. Prémiové/foilové karty jsou zde namíchány v poměru 1:67.

Na boosterech jsou ilustrace z karet: Sun Sentinel, Angrath, the Flame-Chained, Riverwise Augur, Frilled Deathspitter a Moment of Craving.

Magic the Gathering Rivals of Ixalan Booster

Rivals of Ixalan Booster Box (display)

Balení obsahuje 36 boosterů Rivals of Ixalan v nádherné papírové krabičce, která se zatavena v originální fólii přímo od výrobce. Pokud sháníte více boosterů z této edice, tak vám doporučujeme právě booster box, protože vás jednotlivé boostery vyjdou cenově daleko výhodněji než když byste je kupovali po kusech. Jestli je na vás 36 boosterů moc, tak se zkuste domluvit s kamarády, protože by byla velká škoda neušetřit nějakou korunu navíc.

Magic the Gathering Rivals of Ixalan Booster Box

Rivals of Ixalan Bundle (Fat Pack)

Skvělé dárkové balení, které potěší každého hráče karetní hry Magic: the Gathering. Uvnitř najdete 10 boosterů Rivals of Ixalan, nádherně ilustrovanou krabici na karty, 80 základních zemí a mnoho dalšího. Ideální dárek pro každého Magicáře.

Magic the Gathering Rivals of Ixalan Bundle - obsah balení

Rivals of Ixalan Planeswalker deck (Intro Pack)

Předkonstruované balíčky nabízí začínajícím hráčům vše, co potřebují. Uvnitř balení najdete hotový balíček, který stačí jen vybalit, a hned můžete hrát. Nemusíte se tak zaobírat stavbou balíčku, jen hrajete a učíte se pravidla. Stejně jako samotná hra, tak i pravidla jsou v angličtině, ale vše je přehledně a názorně vysvětleno. Dále uvnitř najdete 2 boostery z Rivals of Ixalan, pravidla a strategického průvodce hrou.

Jeden balíček je postavený okolo planeswalkera Angrath, Minotaur Pirate a druhý okolo planeswalkerky Vraska, Scheming Gorgon.

Magic the Gathering Rivals of Ixalan Planeswalker Deck: Angrath, Minotaur Pirate Magic the Gathering Rivals of Ixalan Planeswalker Deck: Vraska, Scheming Gorgon

Jak se vám líbí grafické zpracování produktů z Rivals of Ixalan?

Produkty z Rivals of Ixalan

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí