5. dubna 2020
Diskuzní fórum Minimalizovat
Získání kontroly nad bytostí
Poslední příspěvek 28.04.2015 15:48 odFlamberg. 1 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
AutorZprávy
merendyUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:5
merendy

--
28.04.2015 12:57  
Ahoj,
měl bych opět dotaz ohledně ovládání bytosti.

  1. Oponent zahraje Zealous Conscripts  a získá do konce kola kontrolu nad mojí bytostí.
  2. Pak oponent zahraje
Cloudshift (Exile target creature you control, then return that card to the battlefield under your control) na tu bytost, která byla původně moje.

Plyne z toho, že tu bytost bude ovládat do konce hry a ne jen do konce kola?
Bude ta bytost pro Cloudshiftu mít summoning sickness?

Díky za odpovědi
Merendy

FlambergUživatel není přihlášen
Advanced Member
Advanced Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:511
Flamberg

--
28.04.2015 15:48  
Zdar!

Je to přesně tak. Všechny "act of treason" efekty takto hezky fungují spolu s "ghostly flicker" efekty. Nefunguje to u těch efektů, které říkají "return it to the battlefield under its owner's control".

Po návratu z exilu má bytost summoning sickness.
Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí