5. dubna 2020
Diskuzní fórum Minimalizovat
destroy instantem Enchantment creature s indestractibl
Poslední příspěvek 02.07.2015 13:58 odkabo4. 2 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
AutorZprávy
kabo4Uživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:11
kabo4

--
01.07.2015 23:02  
 jak je to když použieš instant  nebo sorcery  s popisem  destoy target enchatment  na enchantment creture  s idestaktibl de  to destrojnout nebo ne 
FlambergUživatel není přihlášen
Advanced Member
Advanced Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:511
Flamberg

--
02.07.2015 10:04  

Ahoj,

Ne. "Indestructible" je právě mířené proti všemu, kde se píše "destroy". Takže neúčinkují různá kouzla typu Naturalize či Ultimate Price a zranění (protože dle pravidel je výsledkem smrtelného zranění také "destroy").



Pokud se chceš zbavit bytosti s Indestructible je třeba použít něco jiného. Například "exile" (Banishing Light), "sacrifice" (Crackling Doom) nebo "-X/-X" (Death Wind).

Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
kabo4Uživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:11
kabo4

--
02.07.2015 13:58  
tak dík
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí