5. dubna 2020
Diskuzní fórum Minimalizovat
2 Huntmasteři
Poslední příspěvek 10.07.2015 08:27 odFlamberg. 1 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
AutorZprávy
MaxUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:17
Max

--
08.07.2015 16:27  
Situace, ja i soupeř kontrolujeme každý jednoho Huntmaster od the Fells. (Když nikdo nezahraje spell, Huntmaster se otočí na vlkodlaka a střelí za 2 do hráče a do jeho příšery)
Otázka zní, jak se nastackuji triggery v upkeepu mého soupeře potom co jsem nezahrál žádné kouzlo? Aktivní hráč (tzn můj soupeř) položí trigger na stack jako první a potom neaktivni? Takže můj trigger proběhne dřív a stihnu zastřelit soupeřova huntmastera?
Dik
FlambergUživatel není přihlášen
Advanced Member
Advanced Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:511
Flamberg

--
10.07.2015 08:27  
Zdar!

Je to přesně tak, jak píšeš.

V soupeřově kole se tvůj "transformovací" trigger vyhodnotí jako první a "střílecí" trigger se dá nad soupeřův "transformovací" trigger. Až se "střílecí" trigger vyhodnotí a soupeřův Huntmaster umře, teprve pak se může vyhodnotit soupeřův "transformovací" trigger. Ten už ale nemá co transformovat.
Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí