25. února 2020
Diskuzní fórum Minimalizovat
Rancid Earth
Poslední příspěvek 03.05.2019 08:29 odFlamberg. 1 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
AutorZprávy
wahaUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:3
waha

--
24.04.2019 09:42  
Zdravim,nejsme si jistí jak je to s kartou Rancid earth . text Destroy target land. Threshold — If seven or more cards are in your graveyard, instead destroy that land and Rancid Earth deals 1 damage to each creature and each player. Když mám Threshold zničí se land + 1 demage to each creature and each player Nebo proběhnou pouze demage bez zničení landu???? Je to tam nejasně napsaný....tedy aspon pro nás Díík za objasnění. Waha
FlambergUživatel není přihlášen
Advanced Member
Advanced Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:509
Flamberg

--
03.05.2019 08:29  

Zdar,

 

1) Doporučuju používat aktuální wording z Gathereru:

Destroy target land.
Threshold — If seven or more cards are in your graveyard, instead destroy that land and Rancid Earth deals 1 damage to each creature and each player.

 

Neumělý překlad: "Znič cílovou zemi. Pokud je v tvém hřbitově sedm a více karet, tak místo toho znič tuto zemi a Rancid Earth udělí 1 zranění všem bytostem a hráčům."


2) Když nemáš Threshold (tj. máš ve hřbitově 6 a méně karet), zničíš jednu zacílenou zemi.

 

3) Když máš Threshold (tj. máš ve hřbitově 7 a více karet), zničíš jednu zacílenou zemi a každý hráč a bytost dostane jedno zranění.
 

Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí