28. října 2020
Diskuzní fórum Minimalizovat
Ram Through - pravidla
Poslední příspěvek 19.07.2020 16:33 odFlamberg. 1 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
AutorZprávy
JmackanicUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:1
Jmackanic

--
23.05.2020 15:58  
Ahoj všem. Mám na zkušenější otázku na pravidla ke kartě Ram Through, abych se pak o tom nemusel dohadovat s kamarády. Můžu touto kartou zranit bytost s flying v případě, že moje karta flying nemá? Jsou platná případně další schopnosti obou bytostí? Případně, máte nějaké vlastní zajímavé zkušenosti s touto kartou? Jak se proti této kartě dá branit? Moc díky za rady a postřehy.
FlambergUživatel není přihlášen
Advanced Member
Advanced Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:513
Flamberg

--
19.07.2020 16:33  
Ano, nejedná se o Combat jako takový, takže schopnosti jako Flying či Double Strike jsou irelevantní. Kromě zmíněného Trample. Naopak se stále uplatní schopnosti, které fungují i mimo boj. Například Deathtouch.

Nejlépe je se bránit něčím, co dá bytosti Hexproof nebo to zranění vypreventuje (protection). Připadně v reakci nějak změnit Power soupeřovy bytosti nebo Toughness své bytosti, aby přežila.
Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí