17. června 2019
Diskuzní fórum Minimalizovat
Karta Planeswalker - Vivien of the Arkbow
Poslední příspěvek 04.01.2019 11:25 odFlamberg. 1 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
AutorZprávy
Hanz97Uživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:1
Hanz97

--
02.01.2019 17:32  
Dobrý den, mohu poprosit o vysvětlení schopností tohoto planeswalkera.
FlambergUživatel není přihlášen
Odeslat privátní zprávu
Posts:499
Flamberg

--
04.01.2019 11:25  
Zdravím!

1) Nejprve překlad do češtiny (překlady karet lze najít na http://www.mysticshop.cz/blog/):


+2: Polož dva +1/+1 žetony na až jednu cílovou bytost.

−3: Cílová bytost, již kontroluješ, udělí počet zranění rovný své síle cílové bytosti, již nekontroluješ.

−9: Bytosti pod tvou kontrolou získávají do konce kola +4/+4 a trample.


2) Jak fungují planeswalkeři obecně:

https://www.facebook.com/notes/magic-the-gathering-cz-sk-dotazy-na-pravidla/planeswalke%C5%99i/306640162836202/


3) Jak funguje Vivien:

První schopnost: vybereš jednu bytost a na ni dáš dva +1/+1 žetony, které tam zůstanou, dokud tato bytost neopustí bojiště.

Druhá schopnost: vybereš dvě bytosti - jednu svou a jednu soupeřovu. Tebou vybraná bytost udělí soupeřově bytosti tolik zranění, kolik má sílu. Pozor nejedná se o klasický boj, jde o jednostranné udělení nebojového zranění. Nefunguje tedy například Double Strike a Trample. Funguje ale například Deathtouch (pokud by ho tvá bytost měla).

Třetí schopnost: Všechny bytosti, co máš aktuálně na bojišti, se do konce tvého kola zvětší o +4/+4 a dostanou Trample.



Nevím, co konkrétně na Vivien potřebuješ vysvětlit, takže případně prosím o doplňující dotaz.
Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí