23. srpna 2019
Diskuzní fórum Minimalizovat
Pernicious deed
Poslední příspěvek 06.03.2019 11:27 odFlamberg. 3 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
AutorZprávy
wahaUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:3
waha

--
06.03.2019 09:49  
Prosím o upřesnění u karty Pernicious deed : x or less ,když zvolim x=4 tak perník zničí jen 4 mana costové permanenty nebo 4 +3+2+1+0 manové?? Děkuji za odpověd
FlambergUživatel není přihlášen
Advanced Member
Advanced Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:504
Flamberg

--
06.03.2019 10:06  
Ahoj!

B) je správně.

"Destroy each artifact, creature, and enchantment with converted mana cost X or less."

=

"Znič všechny artefakty, bytosti a očarování s konvertovanou manovou cenou rovnou X a méně."



Srovnej například s Ratchet Bomb.

Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
wahaUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:3
waha

--
06.03.2019 10:25  
Ano děkuji...a ještě k tej bombě: mužu rovnou po vyložení odpalit bombu a zničit 0 costový permanenty a tokeny? Dík za odpověd
FlambergUživatel není přihlášen
Advanced Member
Advanced Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:504
Flamberg

--
06.03.2019 11:27  

Ano, můžeš.

 

1. Schopnost bomby funguje, i když na ní nejsou žádné countery (a v té chvíli ničí permanenty s cenou 0).

2. Bomba není Creature, a tedy se na ni nevztahuje "summoning sickness".

302.6. A creature's activated ability with the tap symbol or the untap symbol in its activation cost can't be activated unless the creature has been under its controller's control continuously since their most recent turn began. A creature can't attack unless it has been under its controller's control continuously since their most recent turn began. This rule is informally called the "summoning sickness" rule.

 

Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí