Saturday, September 19, 2020
Diskuzní fórum Minimize
Ram Through - pravidla
Last Post 19/07/2020 16:33 byFlamberg. 1 Replies.
Printer Friendly
Sort:
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
AuthorMessages
JmackanicUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:1
Jmackanic

--
23/05/2020 15:58  
Ahoj všem. Mám na zkušenější otázku na pravidla ke kartě Ram Through, abych se pak o tom nemusel dohadovat s kamarády. Můžu touto kartou zranit bytost s flying v případě, že moje karta flying nemá? Jsou platná případně další schopnosti obou bytostí? Případně, máte nějaké vlastní zajímavé zkušenosti s touto kartou? Jak se proti této kartě dá branit? Moc díky za rady a postřehy.
FlambergUser is Offline
Advanced Member
Advanced Member
Send Private Message
Posts:513
Flamberg

--
19/07/2020 16:33  
Ano, nejedná se o Combat jako takový, takže schopnosti jako Flying či Double Strike jsou irelevantní. Kromě zmíněného Trample. Naopak se stále uplatní schopnosti, které fungují i mimo boj. Například Deathtouch.

Nejlépe je se bránit něčím, co dá bytosti Hexproof nebo to zranění vypreventuje (protection). Připadně v reakci nějak změnit Power soupeřovy bytosti nebo Toughness své bytosti, aby přežila.
Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
You are not authorized to post a reply.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Terms Of UsePrivacy Statement