Friday, July 19, 2019
Diskuzní fórum Minimize
Podstřelení Grindstone
Last Post 03/05/2019 08:21 byFlamberg. 1 Replies.
Printer Friendly
Sort:
NextNext
You are not authorized to post a reply.
AuthorMessages
alegalUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:4
alegal

--
17/03/2019 15:32  
Zdravím všechny MTG,
mám dotaz ohledně časování a stacku:
Jde znič Grindstone aniž by ho soupeř spustil?

Pro názornost:
Soupeř má many dostatek.
1) Sešle Grindstone a pasuje.
2) Já pasuju.
3) Stack se vyhodností a Grindstone jde na battlefield.
4) Soupeř má stále prioritu a nemohu tedy zahrát instant a zničit ho.
5) Dále soupeř oznamuje aktivaci Grindstone, platí 3 many a tapuje.
6) Grindstone je tapnutý a efekt jde na stack.
7) dostávám konečně prioritu, sesílám instant Naturalize a cíluji Grindstone.
8) Naturalize jde na stack a pasuji.
9) Soupeř pasuje, já pasuji.
a teď:
10) vyhodnotí se Naturalize a Grindstone je zničeno.
11) Bude se teď vyhodnocovat efekt od Grinstone nebo "vyšumí"?

Osobně si myslím, že mám smůlu a i tak mi soupeř odemele pár karet.

Díky za Vaše reakce

Alegal

PS: omlouvám se, mělo to být v otázkách na pravidla.

FlambergUser is Offline
Advanced Member
Advanced Member
Send Private Message
Posts:501
Flamberg

--
03/05/2019 08:21  
Ahoj,

Ano, máš smůlu. Jakmile byla schopnost aktivována, tak je už nezávislá na svém zdroji. Soupeř ti něco odemele (nebo třeba všechno pokud má Painter Servanta ;-)).


 

Pokud chceš, aby se nestalo nic, musíš mít v záloze něco jako Stifle.

Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
You are not authorized to post a reply.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Terms Of UsePrivacy Statement