Sunday, November 28, 2021
Diskuzní fórum Minimize
Courser of Kruphix
Last Post 25/10/2015 20:49 bytom.kokes. 4 Replies.
Printer Friendly
Sort:
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
AuthorMessages
tom.kokesUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:28
tom.kokes

--
25/10/2015 19:01  
Zdravím,

jen otazka k Courser of Kruphix.

Muzu hrat z vrchu balicku i vice landů za sebou?

Dekuji za odpoved
FlambergUser is Offline
Advanced Member
Advanced Member
Send Private Message
Posts:514
Flamberg

--
25/10/2015 20:08  

Ahoj Tome,

můžeš, musíš mít ale něco, co ti umožňuje hrát více zemí za kolo. Standardně je možné hrát ("play") pouze jednu zemi za kolo (navíc pouze v hlavních fázích tvých kol).

 

Courser dělá to, že ti umožňuje hrát zami z vršku balíčku, neříká ale nic o tom, že bys jich mohl hrát více. Srovnej s Oracle of Mul Daya.

Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
tom.kokesUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:28
tom.kokes

--
25/10/2015 20:33  
dekuji za odpoved

jak je to tedy u karet napr: 
Explosive Vegetation
Evolving wilds ( ten tedy nelze zahrat v jednom kole ,polozit a hned vytahnou jinou?)
Frontier Guide neno Ondu Giant ( nelze vyuzit jeho schopnost pokud jsem jiz v kole vylozil manu ? )

Diky za odpovedi


FlambergUser is Offline
Advanced Member
Advanced Member
Send Private Message
Posts:514
Flamberg

--
25/10/2015 20:37  
Tyto karty zemi do hry přinesou, i když už jsi zemi v tom kole hrál. Je třeba rozlišovat mezi "play a land" a "put a land onto the battlefield". "Put" žádná omezení nemá, "play" je omezeno na jeden za kolo.
Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
tom.kokesUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:28
tom.kokes

--
25/10/2015 20:49  
Diky Flambergu
You are not authorized to post a reply.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Terms Of UsePrivacy Statement