pátek 19. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

neděle 19. července 2009
Report z prelease M10
Autor: Kuci @ 18:45 :: 3995 Přečtení :: 4 Komentáře :: :: Limited, Reporty
 
Preview Magic 2010 v Ostravském Kentauru
 
 
Ahoj! Jmenuji se René Kohn. Jsem student gymnázia v Ostravě – Hrabůvce (sorry Tothe, todle jsem si nemohl odpustit :D) a je mi patnáct let. Už (nebo teprve? J ) od prerelease Confluxu pravidelně chodím na sealdeck turnaje. Na tento jsem byl poměrně natěšený, protože tolik karet najednou od jedné edice se mi nikdy nelíbilo. Za svůj absolutně nejvyšší cíl jsem si stanovil sehnání 5 preview Vampire Nocturnů (jednoho chce otec jako záložku do knihy). Na sealdecku jsem měl maximálně 2:4 a to s tím luckem, že jsem dostal bye. Logicky jsem tedy umístění neřešil a chtěl otevřít minimálně Garruka, manaptáky, tři archdruidy a nový dualland J.
 
Na turnaj jsem šel se svým kamarádem Jirkou Machancem, u kterého byly nějaké ošemetnosti k předregistraci, ale nakonec vše dopadlo ok a získal poslední možný slot ze 48. Vstával jsem v osm hodin, což pro mě byl nevídaný komfort, poněvadž jsem se poprvé přepravoval autem. Nachystal jsem obaly, jídlo, cash, desky, a v deset hodin už fičelo auto k herně Kentaur, kde se preview konalo.
 
Do herny jsme vstoupili mezi prvními. Pozdravil jsem se s organizátorem Martinem Pudlem (aka Scooterem), Tondou Cabúkem a dalšími. Má peněženka si posteskla, když ji obrali o 6 set a už jsme seděli za stoly. Účast se ještě zvětšila o dva lidi, když Scooter zakouzlil (nějak zatrikoval s boostery... Je prostě natolik lidský, že by ho vnitřně umučilo dívat se na hráče odcházejícího z herny, protože na něj nezbylo místo... má moje uznání ;)). Zde je seznam všech co byli přítomni v prvním kole:
 
Richard Bednařík, Tomáš Bílý, Jan Bohm, Bruder Lukáš, Cabúk Antonín, Tomáš Černohorský, Marek Dedesius, Ivo Dienelt, Pavel Dobeš, Bojan Glišič, Matěj Gola, Jan Gombal, Daniel Havránek, Radim Havránek, Vít Holusa, Vladimír Hula, Jiří Charvát, Ondřej Jokiel, Vladislav Kiska, Jan Klapetek, Petr Kludka, Jan Kobliha, Lukáš Konarik, Petr Konečný, Martin Kuběn, Petr Kuběn, Adam Kubina, Jiří Kuboš, Jiří Machanec, Radim Mec, Jiří Novák, Petr Novosad, Martin Podmol, Ondřej Rabyška, Marek Růžička, Kamil Šamal, Jiří Sedlák, Adam Seidler, Aleš Seidler, Václav Šímek, Martin Šimůnek, Filip Štroch, Tomáš Teuer, Kamil Tihalka, David Tržický, Adam Urbanczyk, Mates Vantuch, Arnošt Žídek.
 
Toť vše J Omlouvám se za případné zkomolení či nedoplnění háčků a čárek, Scooterovi pairingy je neumožnily, a tak jsem si je domyslel jen u naprosto jasných a předpovídatelných případů.
 
Rozhodčí Arnošt Žídek nám začal rozdávat boostery. Celý jsem se nedočkavostí třepal, ve kterém že bude ten Garruk J. No nebudu vám valit klíny do hlavy, nic moc tam nebylo. Tím myslím ke hraní. Tady je můj rozmanitý cardpool:
 
White:
 
Righteousness
Celestial Purge
Solemn Offering
Holy Strenght
Glorious Charge
Tempest of Light
2x Safe Passage
Griffin Sentinel
Veteran Swordsmith
Razorfoot Griffin
Soul Warden
3x Divine Verdict
Pacifism
 
Black:
 
Bog Wraith
Child of Night
2x Dread Warlock
Rise from Grave
Consume Spirit
Tendrils of Corruption
Doom Blade
Mind Shatter
Deathmark
Relentless Rats
Black Knight
Sign in Blood
Duress
Unholy Strenght
2x Kelinore Bat
Warpath Ghoul
Zombie Goliath
Vampire Aristocrat
2x Soul Bleed
Acolyte of Xathrid
 
Green:
 
Birds of Paradise
2x Giant Spider
2x Oakenform
Prized Unicorn
Runeclaw Bear
Cudgel Troll
Bramble Creeper
Naturalize
Acid Slime
 
Blue:
 
Time Warp
Negate
2x Horned Turtle
Ice Cage
Sage Owl
Coral Merfolk
Essence Scatter
2x Ponder
Serpent of the Endless Sea
Snapping Drake
Alluring Siren
Disorient
+ ten super rare merfolk, kterého jsem stejnak vyměnil ;)
 
Red:
 
Lava Axe
Kindled Fury
3x Viashino Spearhunter
Seismic Strike
Prodigal Pyromancer
2x Raging Goblin
Burning Inquiry
Panic Attack
 
z artifaktů jsem si pak otevřel Angel’s Feather a Spellbook (Mire, nastav mi svou desetikartovou ruku!) a modrobílou duallandu, kterou jsem taky vyměnil J .
 
Při skládání decku jsem se držel poradí bomba - zabíjení – ostatní. No a toto jsem z toho dokázal postavit- upravená verze z 2ho kola  a kdybych to hrál hned na začátku, mohl být výsledek lepší (pište do komentářů…kritizujte, raďte, co byste udělali jinak.. díky J ):
 
7x Swamp
5x Forest
4x Plains
1x Birds of Paradise
 
Black Knight
Bog Wraith
Child of Night
Death Warlock
2x Giant Spider
Soul Warden
Cudgel Troll
Runeclaw Bear
Prized Unicorn
 
2x Oakenform
Rise from the Grave
2x Divine Verdict
Pacifism
Tendrils of Corruption
Doom Blade
Consume Spirit
Sign in Blood
Deathmark
Mind Shatter
Righteousness
 
aktivní sideboard:
 
Celestial Purge
Divine Verdict
Windstorm
Duress
 
 
S balíkem jsem nebyl pochopitelně až tak hodně spokojený, ale hodně zabíjení kompenzovalo absenci větších bomb (Mind Shatter mi všehovšudy pomohla jednou dvakrát). Musím ale říct že manaptáci, tož to byli dobří synci byli J. Zestabilizovali snad každou hru a díky tomu jsem si ani jednu hru nestěžoval na color screw.. No tak dobře, jednou jsem to zahrál úplně debilně a to tak, že jsem si nechal zelenočernou ruku s bílýma manama, ale to se nepočítá :D. Tímto se dostáváme k samotnému dění… Obával jsem se nejhoršího..
Na ten okamžik, kdy Arnoštova ústa a hlasivky vytvořily zvuk znějící  „Hledá se Kohn.“ budu ještě hodně vzpomínat.
 
1. kolo Arnošt Žídek WB tlačák
 
Z této hry nemám prakticky žádné zápisky, ovšem pamatuji si toho dost.
 
První hru Arnošt začíná a pokládá zemi. Od druhého kola prakticky vykládá co se dá a já to nestačím ničit. Blokerů málo, a v době, kdy vytahuje armor, který dává +2/+4 a ještě nejaké kraviny + ubírá létání, tuším, že to se mnou nevypadá dobře. Já měl na stole 2/2 medvídka, 2/2 black knechta. Tož… on má stejný počet creatur, ovšem poněkud jinak stavěných. Equipne na černého warlocka a začne mě hutně projíždět. Já i přesto, že to bude očividně prohra hraji dál. Udělal jsem dobře, jelikož mi Arnie ukázal 5/5 anděla, kterého equipnul armorem. To mě trochu překvapilo, jelikož jsem měl na stole pozemního black knechta s protekcí na bílou, tak jsem upozornil na ztrátu flyingu, abych to měl rychle za sebou. Stačilo jedno kolo. 0:1
 
Druhá hra je prakticky ve stejné režii, a to jsem netušil, že to bude z mnoha procent zásluhou mého decku. 0:2
 
Šel jsem se poobhlédnout, jak se daří mým kamarádům Tondovi a Jirkovi. Oba dva prohra, jediný Jirka byl schopen uhrát 2:1 a tak si aspoň zachovat sebevědomí. Poměnil a pokupoval jsem Vampire Nocturnuse (cíl splněn, ale domů ještě nejdu :D), prohodil jsem pár slov s Tondou o funkčnosti jeho decku (nad svým jsem se mohl taky zamyslet), koukl se po pár deskách (zoufale jsem sháněl glimpsy do elfballu-> fakticky nadlidské, sehnal jsem možná tak heritage :D) a jelo se na druhé kolo.
 
2. kolo Martin Růžička GBW
 
Usedám si za stůl, za kterým sedí usměvavý, asi 25letý chlápek s dredy. Pozdravíme se, míchneme si decky, před líznutím sedmi hodíme kostkou a jede se (já hodil jedna, Martin taky, já hodil jedna, Martin 10, ganja style! :D).
Zanadával jsem si s úsměvem na kostku od někoho od vedle, s pro další kola jsem si radši vytáhl svou.. Martin začíná plání, já na to odpovím efektivně = swamp. Jemu se asi bažiny líbí, tož si tam přidal také jednu a předal kolo. Překvapilo mě, že ještě nic nehrál, tak jsem hodil swamp a sign in blood na proliz. On jen passnul, tak jsem přihodil child of night, pláně a soul wardena. Na mojeho vampírka jsem dostal Weakness, a pak hra pokračovala asi 4 kola v tvrdém drawn go stylu, ve kterém jsem si lízal jen landy. Přihodil jsem nicméně chybějící forest a giant spidera. Toto celé hře dalo jiný nádech. Oponent zacastí awakening druida, deadly recluse. Začne na mě chrlit potvory, jako by je tahal z rukávu. (nenávidím Bordermana, tento týpek hledající země na mě vykoukl asi ve třech kolech s tím, že oponent skoro vždy vyhrál…) Já si jako odpovědi lížu zabíjení a vypoužiji 3 divine verdicty, righteousness, abych ustál block a ještě pacifism. Hra se znovu dostala do volnějšího tempa, ale po Martinově topdecknutí Ant Queen to nestíhám. Doom blade nikde! Balíku! Balíčku, podrž mě ještě chviličku! Nepodržel. Za dvě kola, co jsem měl šanci zabránit množení se zas*aného hmyzu jako z nějakého tragického dokumentu o sarančatech z Ugwandy mi Doom Blade prostě nepřišel, takže jsem to v konečné křivce projel na plné čáře.
0:1
 
Druhá hra se nesla v podobném duchu, ovšem bez topdeckovacích fází a taky bez nějakých větších okolků. Mu chodila větší prasátka, on měl více zabíjení (z mých původních asi desíti přišlo jen jedno..) a postupně moje životy tak ladně sjely, až to nebylo pěkné. 0:2
 
Postěžoval jsem si, jak je svět hrozný, (hodil by se udělat brečící koutek tak jako na mistrácích) že mi to vůbec nechodí a že tam mám spousty zabíjení a vůbec a balík mě vůbec nedrží. Na to mi Martin odvětil legendární větu večera : „Jestli právě to není ta chyba.“
Začal jsem se hrabat ve svých kartách a z balíku jsem dal do sidu tři zabíjení, místo toho jsem do decku zařadil warlocka a další tricky jako Oakenform. Posteskl jsem si jen tak pro sebe, že kdybych měl Garruka, soupeři by mě prosili abych nahlásil 2:1 pro mě. Místo toho mě čekala další kola s mým C(ommon)U(ncommon) deckem s manaptáky a mind shatterem, který mi přišel, když měl oponent jednu kartu na ruce. (Díky, strýčku příhodo!) Pošmejdil jsem na minisajtě, sháněl se dál po nesehnatelném a s mrzutostí se dopotácel k pairingům na třetí kolo.
 
3. kolo Jiří Kuboš
 
Tak z této hry si nepamatuji absolutně vůbec nic. Soupeř mi zase dal takovou nehoráznou čočku, že se mi z toho hlava točí. Hrál něco jako já, ale hrál to líp a jednou jsem si nechal tu drsnou zelenočernou ruku s pláněmi.0:2 Jsem nakrknutý, ale později si uvědomím, že tu nejsem proto, abych vyhrál, ale abych přivítal novou edici. (proč to ale muselo být takovým retardním způsobem, vůbec tucha nemám :D )Teď už mi bylo jasné, že hraji jen pro svou čest a tak tož preče tu nebudu trucovat a nadávat na to, jak mi to nechodí jako nějakej lakoš. Udělám vše pro to, abych si dobře zahrál. Po spěšném optání se kámošů se ze všech stran ozývalo umručené 0:3. mhmm…. Abych ještě nezapomněl, někdy teď se v herně hromadně objednávala pizza a moje nenažrané libido (ano, vím co todle znamená ;) ) si objednalo jednu žampionovou. Byla dobrá ;).
 
4. kolo Pavel Dobeš GBW control
 
Sympatický týpek hned na první pohled. Hraje stejné barvy jako já a při prvních kolech jsem si myslel, že se jedná o mirror s vyjímkou některých karet a rarit, ale až hra samotná mi sdělila, jak šeredně jsem se zmýlil.
První hru jsem začínal swampem, oponent mě napodobil. Já v druhém forest a duress, kde najdu nádhernou ruku blinding mageů, landy a nějaké jiné creatury. Odhazuju mu spíše takovou výplň (která se jevila jako naprosto k ničemu). Po pár kolech jsem protlačil svou armádu v podobě Black knechta, Bog wraitha atd. V té době mě soupeř sjel s životy asi na 16 jedním magem. Jak frustrující je dívat se bezmocně na útočící 1/1! Buď mě kousal mage anebo jiná havěť. Nepřišlo mi jediné zabíjení a jen samé creatury. Blinding mageové drželi wraitha na uzdě a pomalinku jsme se dostávali do fáze draw’n’go, (Měl jsem tolik blokerů, že ani blinding mageové by to nestačili zatapovat.) ze které se ale první vymanil Pavel a položil zeď, kterou se totálně zabetonoval. Byla jen otázka času kdy mi přijde nějaké zabíjení. Po dvou kolech přišlo. Zrušil jsem zeď a další kolo nato jednoho mage. V combatu jsem mu dal nějakou 2/2 příšerku a začal ho pomalu ujíždět. Když mi poté přišel pacifismus, oponent neměl šanci ani když měl v bloku vampire aristocrata, u kterého to zahrál hrozně blbě. Když jsem tlačil, mohl do něj sacovat zdivo, aby mi zabil útočící a jemu aristokrat přežil, jenže on si radši vybral zbývajícího mage a to byla chyba, za kterou platil hrou (na co sacovat útok, když obranou nic nevyhraješ).Vítězství jsem si pojistil pacifismem na zbylou zeď. 1:0
 
Druhá hra byla nesmírně vyrovnaná. Každý z nás tlačil nějakými příšerkami, já místo příšerek hrál některá zabíjení a ve fázi, kdy by mě měl podržet topdeck, mi přišly tři landy po sobě. To bylo pro oponenta, kterému přišla země jen jedna a dvě creatury přímo perfektní pro pressing. Topdeck mi chodil dále ve stylu „Forest, Forest, Forest, áá změna! Swamp!“, tak jsme šli na třetí J.1:1
 
Ze hry jsem začínal mít čím dál lepší pocit. Dokonce jsem se i chvílemi usmíval. Míchli jsme si a začalo se opět ve tvrdě vyrovnaném stylu. Já warlock, on zase blinding mage, který totálně kontroluje mé snažení cokoliv dělat. Jestli se Pavel v první hře zabarikádoval, to co na mě čekalo byly zdi Tróji, které jsem měl přeskočit na pružince. Na takové té malé, která se šroubuje do propisek :D. Měl dvě zdi, jednu bílou jednu černou, dva mage, a jednoho šmejda, který mě společně s dalšími jeho bazmeky nekomrpomisně sjížděli. Jelikož tam měl lifelinka nadopovaného nějakým svinstvem, brzy jsem zjistil, že stav životů je velice nepříznivý 32:13. Mhm. Začal jsem topdeckovat zabíjení jako divý a první šli na řadu mageové, kteří mi jednak zase tapovali wraitu, a jednak neumožnili vůbec nic udělat dopředu v kombu se zídkama. Zanedlouho to zase Pavel zahrál špatně s aristokraty, takže to mi dalo nesrovnatelnou výhodu. Když mi pak přišla pacifism na jeho černou zeď wall of bone, nebyl moc nadšený. Pomalu jsem se začal dostávat do proudu s child of night podpořenou oakenform a spoustou malými haranty. Radost mi zkazil judge, který mi praví, že pokud ho do 3 kol nepošlu do kytek s jeho 27mi životy, je to remíza. Stihl jsem to jen na 16. Remíza a první body v turnaji mi značně zlepšily náladu. 1:1
 
Za turnaj jsem poměnil docela velké quantum karet. Tonda nemohl uvěřit, že jsem si ve dvou zakoupených boosterech našel Hierarcha a Banefire (díky tam tomu chacharovi nahoře, co to tam vede!), tož jsem mu to ukázal a on mě v duchu proklínal J. Předtím mi říkal jaké je štístko na boostery… Otvíral jeden z mých 9ti ARB, který jsem rovnou mohl dát do recyklace :D. Ze zajímavých kousků ARBu jsem si otevřel Knotvine paladina, Though Hemmorhage, Bloodbraida, tři Anathemancery, perzekuci, Lavalanche, Behemoth Sledge… a ještě něco, za co jsem později vychangoval 3 stigma lashery,anténu, spectru a meddlinga J. Tydle karty ale nejsou zrovna potřebné, mnohem radši bych glimpsy :D Jsem prostě nevděčník :D.
 
5. kolo Jiří Machanec G/W tlačák
 
Mým oponentem se stává Jirka Machanec. Mhm, kruté. Vím co hraje a vím, že má dnes smůlu jako něco.. Má docela dobrý deck, jenže ho nikdy nepodržel v situacích, kdy měl. (sám jsem se na jeho zápasy po těch mých, které byly zvláště zezačátku kratší, díval…) Jirka má 0:4 a nevypadá nadšeně, jelikož hraje bílou a zelenou (ano, Deathmark se hodně těšil), proti které toho mám opravdu hodně co nabídnout…
První hru jsem nechal Jirku začít. Efektivně vytáhl llanowary. Já jsem zahrál jen zemi a předal kolo, abych se díval na tu akceleraci a výskok griffina 1/3 s vigilance. Každý po jednom draw and go a jedeme dál, já pokládám landu a warlocka , oponent na mě landa s Veteran swordsmithem. Dostavám se na čtvrtý land, který mi umožňuje zhahrát mind shatter na dvě ze tří karet na Jirkově ruce.. s luckem si discardne toho fajného 3/3 soldiera za šest man, co dává všem ostatním +1/+1 a ještě 3 1/1 soldiery do hry.. v kombu se swordsmithem by to bylo značně nepříjemné.. Projíždím se warlockem. Topdecknu zabíjení a pacifismu, čímž řeším jak griffina, tak swordsmitha a zde přijde zlomový okamžik hry. Přijde mi oakenform, která jde automaticky na warlocka a sjíždí ho na 9. Oponent topdeckl ve velkém stylu Platinum Angel, který jde okamžitě na stůl. Já Jirku sjíždím na 0. Teď už jen zabíjení ve formě Doom Blade a budu spokojený hoch. To zatím nepřišlo. Jirka si zatím dělá armádu a já nechávám vše v bloku, platinum mi stejně neumožní nic zahrát… po dvou kolech mi přeci jen ale to zabíjení přijde a Platinum je dole… je to jako v Hellboy 2 J sejmi jednoho za cenu dvou. 1:0
 
Druhá hra byla celá rychlá. Jirka si ponechal vlažnou ruku, ve které měl podle mých propočtů 4-5 landů a další mu chodily jako na zavolanou. Warlock to vyřešil zcela sám bez sebemenších problémů (4 zabíjení na ruce to jistily). 2:0
 
6. kolo Jiří Novák GR aggro
 
Klučina z Frýdku-Mýstku asi stejného věku jako já. Docela sympatický. V prní hře jsem vyhrál hod kostkou a nechal ho začínat. Vlastně jsem vždy nechával začínat :). Jeho situaci zhoršil mulligan do šesti. Ten se ukázal být jako klíčový. Navíc to měl postavené i na mě trošičku krkolomně a já měl jen štěstí, že mi neukázal nic z jeho lepších kousků…1:0
 
V druhé hře jsem vzal slibně vypadající ruku, ale balík se rozhodl trochu poškádlit a nedat mi landy, bez kterých se prostě magic nedá hrát. prohra. 1:1
 
V rozhodující Jiří zase mulliganuje… je mi to tak trochu líto, jelikož jsme si spolu ani pořádně nezahráli. Hrál nakonec GR tlačák, ve kterém mě čekalo jen pár nepříjemných potvor jako awakening druid, castle gargoyle landa, sparkmage, borderman… Z toho co mi neukázal tam měl dvě pyroclasmy.. Au, to by bolelo.. První kolo rozhodující hry načnu Duressem, aby se mělo o čem spekulovat a ten ze mě udělal klidného člověka.. Jiří vzal takřka zelenou ruku s červenou manou. Podle mých propočtů by musel mít sakra štígro, aby se vůbec ubránil. Rychle jsem ho projel a docela mu klesla nálada.. Mi by také klesla, kdybych prohrál hru na mulligany. Po tédle hře mi bylo na blití. 2:1
 
Šel jsem se podívat za kámoši a zase žádná sláva.. Jirka 0:6 , Tonda 1:5 a drop... Rozhodl jsem se to natřít poslednímu soupeři, což byl Kamil Šamal. Jde se do něj.
 
7. kolo Kamil Šamal GB aggro
 
Zasedneme ke stolu a oponent vyhrává hod kostkou. Vybírá že začne a započne poslední kolo preview mulliganem do šesti.. zamíchal jsem mu deck rozkupičkováním, nad kterým dělal menší úšklebky, ale co už, nemulliganoval dál, tak začal horou. Já položím forest a nic. Kamil další hora a pass..já pokládám pláně a stále hrajeme bez kouzel. Až ve třetím na mě vykoukne swamp a 2/1 firstrike viashino. Ten dostane po hlavě pacifismem, ke kterému přidávám forest. Oponent zahraje raginga a sjíždí mě za jedna. Já pokládám bažinu + trola, který se osvědčil asi ve 4ech hrách. Kamil se zamýšlí a situace pro něj asi nevypadá vábivě. Po asi minutě castí 0/1 za jednu černou co ubírá životy a nějakou kravinu, která mi krade trola do konce kola a sjiždí mě na 14 trolem + ragingem. To bylo poslední, co udělal. Na konci kola mi trolíka hezky vrátil. (chyběl jsi mi, José Armando! ;) ) Já zahrál další les + giant spidera, projel jsem ho za první 4 trolem. To se Kamil se zamýšlí znovu, ale já už prostě vím že tato hra musí být v mojí režii. Po asi pěti minutách mi oznámí jeď, a tak jedu :D. další spider a můj crazypress začíná. Ničím raginga a za 2 to jde do Kamila spiderem. Stav jeho životů ukazuje 14. Kamil zahraje 2x raginga, když na jednoho vytáhl disentomb a landu. Já zahraju wraithu, která po hlavě dostává boltem. Ještě zahraje goblin chieftaina, to ho už ale nevytáhne z kaše a tak jdeme na další. 1:0
 
 
Další hru zase začíná. Já i přes svůj svižný nástup nejsem schopen odolávat velkému tlaku, kdy mi zničil child of the night a ještě jednu potvoru, čímž jsem se mu zase odkryl. Pro jistotu hrál každé kolo nějakou bytost a tak byly jakékoliv pokusy o návrat do hry marné. Sign in blood na urychlení nepřišel :_-( . 1:1
 
Další hru hrajeme oba tři kola landy, já warlock, pak o kolo později black knight, topdecknu cudgela, spidery (oba) a oponent mi podává ruku (tady bylo těžké posoudit, kdo jí měl více spocenou) s tím, že to byl dobrý match. 2:1
 
Celkové skóre 3:3:1 v turnaji mi dává dobrý pocit, že jsem po počátečních 0:3:0 nedropl a bojoval do posledního dechu. Na turnaji jsem potkal fajn kluky a docela fajně poklábosil i s těmi, se kterými jsem nehrál. Apeluji na všechny nováčky : nebojte se chodit na turnaje, nevíte o co se připravujete. Sám jsem dnes potkal jednoho absolutního nováčka, co karty sice hrál 14 dní, ale už to mastil na dnešním prevku :). Žádný ostych není absolutně na místě, všichni aspoň o trochu zběhlejší vám vždy rádi pomohou. Myslím, že Prerelease turnaje jsou pro přiležitost setkání se jak se zkušenými hráči, tak s nováčky nejideálnějším turnajem vůbec. Na závěr ještě zhodnotím celý turnaj plusy a mínusy.
 
+ pizzaaaa ;)
+ spousta zábavy při hraní
+ nepotkal jsem žádné lítače
+ vždy jsem využil deathmark
+ kopa skvělých karet do mých desek
+ odvoz autem, na což navazuje pozdní vstávání
+ sehnal jsem aspoň pacta do elfballu
 
- ?? no jo no ten Garruk tam nebyl .. ;)
 
Slovníček:
 
Topdeck – líznete si velice potřebnou kartu.. někdy je topdeck důležitý pro celou hru
Zabíjení – karta s účinkem destroy, remove.. prostě vše co dokáže odstranit soupeřovy pašíky ze hry
 
Doufám že se vám report líbil ;)
 
PS : toto je můj první report, tak buďte trošičku benevolentní :D.
 
 
Na závěr ještě pár fotek, za které mockrát děkuji vedení herny Kentaur… celou galerii najdete na www.hernakentaur.nolimit.cz
 
 
7. kolo, záběr na mou maličkost, kde už si více věřím..
na stole sic nemám nic, ale topdeckem soupeře naprosto
rozjedu





4. kolo, povšimněte si stolu vzadu vlevo, kde seděli snad
největší looseři, všíchni 0:3, i přesto jsme se královsky bavili ;)
 



 
1. kolo a zatím můj nejtěžší magicový soupeř v historii.. myslím
že se nemám za co stydět i když jsem Arnoštovi nic moc neukázal
(oproti tomu co na mě vybalil on)
 
 



Bylo málo míst a tak se hrálo všude, kde se dalo ;)
 
 
 
 
 
 
Do objektivu dívající se nováček, co magic hraje asi 15 dní.
Otevřel si dvě hypnotic spectry a celý jeho balík byl brutální.

Komentáře
Autor: Mikeš @ středa 29. července 2009 8:33
Moc pěkný report, takový by klidně mohl být přímo na CMUSu....jen tak dál....

Autor: Majay @ středa 29. července 2009 17:06
Díky ;)

Autor: rewkon @ čtvrtek 6. srpna 2009 11:25
rene pošli my tvoje icq

Autor: Majay @ pátek 7. srpna 2009 12:19
383-388-174

Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí