sobota 20. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pondělí 1. října 2012
Report z Prerelease Return to Ravnica v Liberci
Autor: JakubMG @ 23:02 :: 4055 Přečtení :: 12 Komentáře :: :: Reporty
 

Prerelease Return to Ravnica

Dnes je sobota 28.9.2012 a je Prerelease Return to Ravnica. Už víme, že se tam objeví z Ravnici Dual landy. Víme, že se tam objeví 2 Planeswalkeři, modrý a zeleno černý. Toto je můj 1. Report tak snad se vám bude líbit a přeji hezké počtení.

Cesta

Je půl deváté a já se připravuji na turnaj. Registrace v Jotunheimu (klub v Liberci) je v 9:00 a začátek v 10:00. Taťka mě prý do Jotunheimu odveze, takže nemusím jet MHD. Dojedu do Jotunheimu asi 5 minut před devátou. Ještě než začne turnaj, tak vyměním nějaké karty.

Rozbalování karet

Tentokrát se dostává balík s guildou. Letos na Prerelease RTR se vybírali různé Guildy, já měla Golgari. Dostala jsem krabici, ve které byla kostka, dopis od velitele guildy, dotazník a hlavně 5 boosterů 1 balík s promovou kartou dané guildy a různýma dalšíma kartama do té barvy. Já jak už jsem zmiňovala, tak jsem si vzala Golgari, otevřela jsem docela zajímavé kousky, otevřela jsem Steam Vents, Lotleth Troll, FOIL Mercurial Chemister a to nejlepší….Vraska the Unseen!!! Takže to mám dobrý. No a postavila jsem tedy zeleno černej balík s Vraskou. Decklists přikládat nebudu.

1.kolo-Ivan Bruský

Vyhrávám hod kostkou, začnu. Líznu se 7 karet a nechávám. Vykládám Swamp, on též. Dám si Forest a nechám ho hrát, on dá Swamp a vyloží Deathirte Shaman. Říkám si, že je to dost nepříjemné. Pak si toho moc nepamatuji, ale vím, že vyložím Vraskat he Unseen, a zabiju mu něco a on mi ji pak zabije. Pak už dostávám.                                             0-1

Řeknu, že začnu, pak si taky moc nic nepamatuju, ale vím, že mi to vůbec nepřišlo, a tak jsem prohrála 0-2
0-1

2. kolo – BYE

Mrknu na pairingy a mám BYE to jsem moc nechtěla, chtěla jsem si zahrát.

3. kolo-Jan Haňáček

Tady vím, že vyhraji hod kostkou a začnu. Dávám mu strašně moc, protože mi to přišlo a samozřejmě nemohla zklamat ani Vraska :o)

Druhou hru mi to vůbec nepřišlo. Furt mi chodili lady. A já prohrávám.

Třetí hru začnu a nechodí mi žádné země, prohrávám 1-2
1-2

4. kolo-Matura Zdeněk

Tady mi to přišlo hodně dobře, ale stejně pak tam dal nějakého 6/5 Flying a na to už jsem bohužel neměla odpověď.

Druhá hra je už lepší, protože dávám Vrasku, zničím mu něco potom dám 1. schopnost a jede do něj 3/3, což je akorát aby ji zničil, ale jemu to taky zemřelo. Já jsem ale měla na ruce vracečku jakékoliv karty z hrobu do ruky, a šla tam teda ještě jednou :o) no a pak už jsem ho dávala.

Pak už bohužel nevyšel čas, a tak to byla remíza. 1-1
1-2-1

5. kolo-Jakub Pobiš

No nenechávala jsem mu to zadarmo, ale bohužel mu to přišlo lépe jak mě a rozjel mě lítačkami.

Druhé kolo mi to konečně přišlo lépe a Vraska opět nezklamala a pak jsem ho ujela pár bytostmi.

Třetí kolo bylo velmi, ale opravdu velmi vyrovnané, ale zase bohužel jsem udělala pár chyb a na moje chyby jsem prohrála.
1-3-1

6. kolo-Matura Lukáš

Tady jsem jenom koukala, jak do mě furt jezdí a dneska nemám svůj den. No co na to mám říct :o).

Druhé kolo to samé ale už tam zabojovala i Vraska :o).
1-4-1

7. kolo - Tůma Jiří

Tady už jsem si řekla, že už je to jedno a že se pokusím něco uhrát.  Vraska znovu v akci a já se cítím dobře. Ale má na to odpověď, kterou mu ale hned zabiju. Tuto hru vyhrávám 1-0

Druhou už je to horší, furt mi přicházeli landy a já jsem si řekla v duchu že to je na ho… balík. 1-1

Třetí hru je to vyrovnané, ale bohužel mi potom žádné země nepřišli, takže prohrávám toto kolo 1-2
1-5-1

Po takovém neúspěchu si řeknu, že jsem dostala aspoň dobré karty a hned vyměním Vrasku za Misty Rainforest, FNM Kitchen Finks a Celestial Colonade. No skončila jsem asi poslední, ale to nevadí :o). Já jsem si zahrála a jsem docela spokojená za to, co jsem dostala za karty. Doufám, že se vám dobře četlo a omlouvám se za nějaké chyby.

 
Štěpánka Anna Němcová (12 let)

Komentáře
Autor: saladdin @ úterý 2. října 2012 12:55
cetlo se mi to dobre, rozhodne mne tenhle report bavil :-)

Autor: Flamberg @ úterý 2. října 2012 13:12
Tak ta Vraska chodila celkem poctivě :-)

Autor: Dice @ úterý 2. října 2012 15:40
Promin, ale sloh fakt nic moc :/ Ja vim, ze slohovky ve skole jsou obcas nuda, ale preci jen...

Autor: Berigan @ úterý 2. října 2012 16:56
Tak ne že by report byl špatný,ale pokud jsi to,že budeš psát věděla dopředu tak by asi nebylo od věci si něco málo poznačit,aby u každé druhé hry nebylo-Z této hry si nic moc nepamatuju,ale vyhrála/prohrála jsem.

PS.U každé druhé ne,ale na můj vkus docela často + bych ocenil decklist,protože jak sem četl, moc poctivě nechodily.

Autor: zima @ úterý 2. října 2012 17:01
Škoda, že sem byl pryč a nemoh sem na PR... jinak bych sesmolil něco krapet dělšího :), ne vážně, je hezký, že je to první report, ale když u půlky her napíšeš, že si to nepamatuješ, stojí za uvážení, jestli má cenu to vůbec psát... druhá věc je samosebou odměna... jinak dotaz, pokud to půjde možná bych zase napsal report z T2, až zase někam zajdu, byl by zájem, vedení??????

Autor: JakubMG @ úterý 2. října 2012 17:07
zima: Soutez se vztahuje i na release turnaje, ktere jsou tento vikend (nektere herny poradaji dvojku atd.), takze pokud budes mit cas, tak muzes o vikendu vyrazit na turnaj a pak napsat report :).

Autor: zima @ úterý 2. října 2012 17:14
Joj, tak to by slo, pokud uz dopadnu nejak rozumne :)

Autor: Štěpánka @ úterý 2. října 2012 17:14
Ahoj díky moc za rady, no že bych na 100% chtěla vědět že budu dělat report, to jsem moc nevěděla. Ale napadlo mě to až v jotunheimu. Věděla jsem že ten report nic moc, ale chtěla jsem to skusit. Decklist jsem tam nedala protože jsem všechny commony a uncommony tam někomu dala kdo je sbírá, a mě by k ničemu nebyly. Moc se ještě omlouvám že jsem u (hodně) her napsala moc si z toho nepamatuji, protože nebyl čas na sepisování toho co se děje.

Autor: izzi @ středa 3. října 2012 19:48
Trr. ,, Decklists přikládat nebudu, nebo pak si toho moc nepamatuji ,, .. a tohle se vám opravdu líbí, jo? .. nechápu jak něco takové tu vůbec může být, když vypovídající hodnota je tu nulová.

Autor: Nungr @ čtvrtek 4. října 2012 11:30
Aspoň tam nemá úplně základní chyby jako v předchozím článku, kde autor vůbec nepochopil text na kartě, o které píše článek.

Mně se to líbilo a příště si Štěpánka udělá zápisky.

Autor: Neithan @ čtvrtek 4. října 2012 16:58
Pravopisný chyby sem našel, ale nebylo jich tolik, takže pohoda, určitě máš osobitej styl, je to i hezky zformátovaný, tučným písmem nadepsaný jednotlivý kola, mně se to líbilo. Jako první report skvělý.
Jinak určitě to chce alespoň pár poznámek ze zápasu (důležitý karty a tak), pak už si vybavíš jak to vypadalo.
Jinak na turnaji to chce dopilovat některý věci, jako nezatapovat se když to neni vhodný, nebo vědět kdy mulligenovat, ..., chyby dělaj všichni, jde jen o to udělat jich co nejmíň a využít ty soupeřovy.
No celkově se těším na další článek.

Autor: zima @ pátek 5. října 2012 21:55
:/ tak report nebude, poněvadž tu zase nejsem :D

Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí