čtvrtek 25. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

středa 26. června 2013
Constructed občasník vol.4: Pedal to the Metal
Autor: Aggrokumano @ 7:57 :: 2889 Přečtení :: 9 Komentáře ::
 

Upozornění: Vložený flash objekt je celý seznam videí, takže rozhodně nevypínejte na konci prvního videa a shlédněte až do konce ;)



***Spoiler alert - rekapitulace jednotlivých her***


V prvním zápase jsme se utkali s Domri Nayou. Ukázalo se, že naše ideálka je daleko lepší, než ideálka soupeře a dvakrát jsme lehce zvítězili.
 
Druhé kolo nás postavilo proti Esper kontrolu, což je podle mě vcelku lehký soupeř. V první hře jsem doplatil na to, že nemám zkušenosti s Gideonem a po zbytečném útoku do soupeře, místo do Gideona, následovala rychlá prohra. Po sideboardu jsem ale lehce dvakrát zvítězil, přestože ve druhé hře jsem měl opravdu špatné draw.
 
Třetí kolo přineslo první prohru, kterou nám uštědřili Junk Aristokrati. V první hře jsem na poslední chvíli odvrátil prohru pravidelným Staticasterovým pinkáním. Ve druhé hře jsem prohrál po chybě, i když ani správný play by ovládnutí situace na stole neznamenal. Ve třetí hře už to vypadalo, že naše kombo soupeři postřílí všechno bytosti, ale v rozhodující chvíli mě zaskočil Orzhov Charmem :(
 
Ve čtvrtém kole byl naším soupeřem Prime Speaker Bant. První hru jsem nenašel odpověď na jeho Angela of Serenity a prohrál jsem. Hry po sidu už byly ale daleko lepší -ve druhé hře měl oponent mírné manascrew a neměl odpověď na Hellkitu. Ve třetí pak dostal Rakdos‘s Returnem a už se z toho nedokázal vzpamatovat i přes několik pěkných topdecků.
 
Pátá hra byla velice zajímavá, díky soupeřovu hezkému rogue decku. Zejména první hra stála za to, nebudu nic prozrazovat, raději se podívejte sami.
 
Závěrem bych Vás poprosil, abyste zanechali své komentáře. Přece jenom je to můj první počin tohoto typu a tak není všechno 100% vyladěné. Také bych rád věděl, zda byste podobné články uvítali i v budoucnu a jaké decky/formáty byste rádi viděli.
 
Kumano
Komentáře
Autor: LoboCZE @ středa 26. června 2013 21:49
Super. Video je prehledne a jasne. Mozna bych vypnul tu muziku v pozadi, trochu rusi.

Klidne bych se rad podival i na video ze zapasu a treba si i poslech, jak to proti komu hrat...

Takze jen tak dal :-).

Autor: Piškot @ středa 26. června 2013 22:17
Díky, bylo to skvělé, v mnohém mě to inspirovalo. A věřím, že i pro tebe to bylo pohodlnější než to psát. O jediné bych prosil do příště - nemusí být hudba v pozadí. Díky a jen tak dál!

Autor: Aggrokumano @ čtvrtek 27. června 2013 6:31
Lobo: Matchupy bych příště v rozbou mohl zmínit, pravda. A nevím, co ti brání se podívat na videa ze zápasů :D

A tu hudbu tedy příště ztlumím, i když jinak jsem zvyklý mít hudbu jako kulisu puštěnou úplně u všeho...

Jinakv příštím díle budou Junk Tokens ;)

Autor: Maissi @ čtvrtek 27. června 2013 9:51
No ona si totiž většina lidí nevšimne, že vedle ikony na pauznutí videa je ikona ke spuštění dalšího videa....

Autor: Aggrokumano @ čtvrtek 27. června 2013 15:39
No ono to přehraje celý playlist samo, pokud si to nepauzneš a pak nevypneš ;)

Autor: adems @ neděle 30. června 2013 1:01
jak se ti v match 5, game 1 povedlo zahrát ve druhým kole Farseek přes turn2 Woodland Cemetery se Steam Vents na stole?

Autor: Aggrokumano @ neděle 30. června 2013 1:11
Vidíš to, evidentně jsem si toho já ani opponent nevšiml. Určitě to nebyl úmysl. Každopádně správný play měl být v prním Cemeterko, právě kvůli Farseeku.

Autor: Milan @ neděle 30. června 2013 11:44
Hele, koukám na 3. mač, 3. hru. A chci se zeptat: "Tam nejde střílet tím staticasterem v reakci na útok?" Jestli tomu dobře rozumím, tak s deathtouchem zabije cokoli. Takže když střelíš do Varolze předtím, než zaútočí, musí ho regenerovat. A když ho regeneruje, tak se Varolz tapne. A nemá tak šanci dát jakoukoli dmg. A to by mělo jít opakovat do zblbnutí každé kolo...

Autor: Aggrokumano @ pátek 5. července 2013 1:23
To jde, po tom prvním útoku to tam dokonce říkám, že jsem to tak měl zahrát. Při druhém útoku jsem byl moc greedy. Pokud by neměl ten Charm, tak bych mu díky druhému Staticasterovi v mém kole všechno postřílel, což byl můj plán. Charm jsem ale bohužel vůbec nečekal.

Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí