čtvrtek 28. března 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

středa 5. června 2013
Magic 2014 Core Set - přehled produktů
Autor: JakubMG @ 21:26 :: 3131 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Magic 2014 Core Set - přehled produktů


Datum vydání - 19.7., letošního Core Setu se pomalinku, ale jistě blíží, tak se pojďme podívat na vizuální zpracování produktů, které v letošním Core Setu vyjdou. Po celočerném designu z loňského roku nás letos čeká ohnivý design skloubený s tmavě modrou barvou. Jelikož je hlavní protagonistkou tohoto Core Setu Planeswalkera Chandra, tak se dá tento ohnivý design pochopit a vypadá velice sexy!

Jako úplně prvně se můžete setkat s Magic 2014 Core Set kartami v nové hře Magic 2014—Duels of the Planeswalkers, která je dostupná na PC, Xboxu, PS3 a platformách Android a iPad. Reálně si budete moct karty osahat na prerelease o víkendu 12.-14.7. ve vaši oblíbené herně. V prodeji bude edice týden po prerelease turnajích, tedy v pátek 19.7.2013.

Pojďme se tedy podívat na samotné grafické zpracování produktů.


Boostery:

Booster obsahuje deset obvyklých karet, tři neobvyklé, jednu vzácnou, jednu kartu základní země a kartu tokenu nebo pravidel. V jednom z osmi boosterů pak máte šanci nalézt místo karty vzácné kartu mytickou. Boostery jsou určeny hráčům, kteří již zvládnou postavit svůj vlastní balíček. Obsahují 15 náhodně namíchaných karet, které mohou přinést hráčům zcela nové možnosti v budování balíčku i strategií. V Boosterech se skrývají karty, které nemohou hráči získat v z v předkonstruovaných balíčcích. V boosterech mohou hráči najít také speciální metalické karty.





Booster box (display):

Balení obsahující 36ks boosterů.

Booster Battle Pack:

Speciální produkt určený k snadnějšímu proniknutí do formátu Limited. V jednom Battle Packu naleznete čtyři různé barvy karet. Balení obsahuje dvě krabičky na karty, z nichž každá obsahuje po pěti kartách od každé ze dvou barev a dvakrát pět příslušných zemí - plus jeden booster. Každý z hráčů si vezme jednu z krabiček a doplní balík pěti kartami ze svého boosteru, s takto vytvořenými 25-kartovými balíčky pak hrají hráči proti sobě.

Fat Pack:

Fat Pack je speciální balení, které uspokojí sběratele i hráče.

Obsahuje:

9x MTG Magic 2014 Core Set booster
80x Základní země z edice MTG Magic 2014 Core Set
1x Box na karty z tvrzené lepenky s panoramatickým potiskem. Pojme cca 500 karet i s obaly
2x Krabičku na karty s ilustracemi z edice Magic 2014 Core Set
1x Hráčskou encyklopedii s průvodcem po edici MTG Magic 2014 Core Set
1x Speciální kostka - Spindown life counter s motivem MTG Magic 2014 Core Set


Intro Packy:

Pro hru připravený dvojbarevný balíček. Obsahuje předpřipravený 60ti karetní balíček ihned připravený ke hře a 2 boostery Magic the Gathering MTG Magic 2014 Core Set, pomocí kterého si můžete svůj balíček upravit.





Event Deck:

Tento speciální produkt je připraven k okamžitému použití na turnajích ihned po jeho vybalení. Součástí je i strategický návod. V balení naleznete 60-ti kartový balíček, dále pak 15 karet (sideboard), počítadlo životů a krabičku. Magic MTG Event deck se nejlépe hodí při turnajích Standard, Friday Night Magic (FNM) nebo Game Day. V každém balení najdete 10 raritních karet a některé nejlepší commony a uncommony budou v balení po 4ks!
 
 

Deckbuilder's Toolkit 2014:

Skvělá kompletní kolekce pro začátečníky a mírně pokročilé hráče karetní hry Magic the Gathering. Poskytne vám vše co potřebujete na sestavení vlastního balíčku.

Deck Builder´s Toolkit je speciální produkt, který nabízí skvělou možnost pro začátečníky a mírně pokročilé. Můžete začít s 255 částečně náhodně namíchaných karet a čtyřmi 15-ti karetními doplňkovými balíčky. Perfektrně se hodí na tvorbu mnoha různých balíčků. V balení najdete i informace o tom, jak sestavit svůj vlastní balíček. Protože žádný Toolkit není stejný, ty a tvůj kamarád můžete bojovat s řadou vlastních sestavených balíčků proti sobě!

Obsah balení:
- 225 částečně náhodně namíchaných karet (100 zemí a 125 běžných a neobvyklých karet)
- 4 boostery z aktuálních edic
- Strategické informace a návod jak si postavit vlastní balíček pro hru
- Pravidla
- Krabičku s motivem Magic: The Gathering, která pojme až 550 karet v obalech



Jak se vám líbí grafické zpracování produktů z Magic 2014 Core Set?




Produkty z edice Magic 2014 Core Set zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Objednávejte Magic 2014 zde!

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí