pátek 19. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

čtvrtek 3. října 2013
Představení Magic the Gathering Theros - Event Deck: Inspiring Heroics
Autor: JakubMG @ 15:22 :: 2616 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Představení Magic the Gathering Theros - Event Deck: Inspiring Heroics


Příští týden vychází poslední balený produkt z nové edice Theros, který ještě nevyšel, a to Event Deck. Jak to tak bývá, tak vychází později a jen jeden druh. Event Deck nese jméno Inspiring Heroics a je bílo modrý. Jde se o speciální turnajový balíček, který je po vybalení připraven k okamžité hře.

Balíček je UW human tempo, které obsahuje hromady malých a agresivních potvůrek, které mají za úkol co nejdřív udolat soupeře. Většina příšer má nějakou abilitu nebo schopnost, takže i samotné příšerky jsou schopny se ochránit příp. i šikanovat soupeře. Dále příšerkám pomáhají nejrůznější kouzla, které je posilují nebo dostávají protekci příp. škodí soupeři.


 

Tento speciální produkt je připraven k okamžitému použití na turnajích ihned po jeho vybalení. Součástí je i strategický návod. V balení naleznete 60-ti kartový balíček, dále pak 15 karet (sideboard), počítadlo životů a krabičku. Magic MTG Event deck se nejlépe hodí při turnajích Standard, Friday Night Magic (FNM) nebo Game Day.
V každém balení najdete 10 raritních karet a některé nejlepší commony a uncommony budou v balení po více kusech!

Podívejme se teď na samotný decklist:


Event Deck - Inspiring Heroics WoTC
Main Deck Sideboard
4 Azorius Guildgate
1 Hallowed Fountain
5 Island
14 Plains
2 Ascended Lawmage
2 Banisher Priest
3 Battlewise Hoplite
3 Dryad Militant
1 Fabled Hero
1 Frontline Medic
3 Hopeful Eidolon
2 Imposing Sovereign
1 Lavinia of the Tenth
3 Lyev Skyknight
1 New Prahv Guildmage
1 Precinct Captain
1 Skymark Roc
1 Soldier of the Pantheon
2 Dauntless Onslaught
2 Detention Sphere
2 Gods Willing
1 Ordeal of Heliod
2 Ordeal of Thassa
2 Pacifism
2 Arrest
2 Gainsay
2 Gift of Orzhova
2 Glare of Heresy
2 Negate
3 Solemn Offering
2 Triton Tactics


Profesionální Magicový hráč Tomáš Vaněk hodnotí ve Středečních výhledech nový Event Deck následovně: "Event deck pro Theros se jmenuje Inspiring Heroics a přináší nám UW tempo s množstvím rozumných karet. Dvě Detention Sphere a Imposing Sovereing. Po jednom pak od Soldier of Pantheon, Precinct Captain, Frontline Medic a UW Shockland Hallowed Fountain. Dle mého názoru dost pěkných karet. Dvě Detention Sphere také znamenají, že by o ně neměla být velká nouze a jejich cena by tak měla jít opět dolu."


Event Deck vychází 11. října a můžete se těšit i na tradiční recenzi! Líbí se vám nový Event Deck víc oproti předchozím balíčkům? Zahráli byste si s takovýmto deckem na svém prvním turnaji?









Produkty z edice Magic Theros zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Objednávejte Magic Theros zde!

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí