čtvrtek 25. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

úterý 27. května 2014
Devátý ročník MtG tábora: Cesta hrdinů 2014
Autor: mrgreen @ 17:24 :: 2067 Přečtení :: 3 Komentáře ::
 
   Na noční zamračené obloze se blyští hvězdy a míhají nejasné obrysy bohů Therosu. Therosu, světa, kde bohové spolu válčí, smějí se, pustoší i mluví k lidem, i když jim málokdo rozumí.

  Tentokrát jsou ale věci jinak, boj bohů se přenesl z hvězdnaté oblohy na zem, do říše smrtelníků. Ještě nikdy se nikdo s bohem nesetkal tváří v tvář a nikdo neví, co dobrého nebo zlého z toho vzejde. Svět potřebuje chrabré hrdiny, moudré kouzelníky a udatné bojovníky, kteří by dokázali třeba i se zbraní v ruce stát mezi světem, který znají a který milují, a hněvem bohů...







Občanské sdružení Gamekeeper pořádá v termínu 21.7.-3.8. 2014 již devátý ročník magicového tábora.

Termín: 21.7.-3.8. 2014

Místo: tábořiště Kachlička v blízkosti obce Splav, okres Humpolec

Cena: 4700 Kč (zahrnuje dopravu z Brna či Prahy, stravu, ubytování a veškeré náklady na program, sealed deck Theros bloku, Intro pack M15, dva cvičné booster drafty a jeden ostrý draft, obaly a krabičku na balíček, foilová proma pro vítěze turnajů a celotáborové hry)

Letní tábor Rishada je určen primárně pro kluky do patnácti let, jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé hráče. Všetečné dotazy hráčů budou připraveni zodpovídat a nad dodržováním pravidel budou bdít lvl. 2 rozhodčí Zdeněk Surý, Jan Odvářka a Jakub Roh. Předávat své zkušenosti s MtG účastníkům tábora budou naši družinoví vedoucí, ostřílení harcovníci mezinárdoní série turnajů Grand Prix! Kromě karet a deskových her vás na táboře samozřejmě čekají akční a noční hry, střílení ze vzduchovky, táboráky a spousta jiného programu.

Detailní informace o táboře a spoustu fotek z minulých ročníků najdete přímo na táborových stránkach
www.mtgtabor.cz.
Krásný a všeříkající report z tábora najdete na
cmusu
.


Těšíme se na vás!


za team organizátorů


Zdeněk Surý, hlavní vedoucí tábora
Jakub Roh a Jan Goblin Odvářka, programoví vedoucí

Komentáře
Autor: Michal @ úterý 27. května 2014 19:47
Hned bych jel, být v těch letech. Držím palce.

Autor: kdjdmdm @ pondělí 30. června 2014 15:45
To si delate snad jen srandu za takovy prachy ste se s tim taborem moc nepremohli ....

Autor: mrgreen @ úterý 1. července 2014 20:00
Ehm, nepremohli? Prijde ti, ze za necelych 5000 Kc dostavas malo? Dovolenou na dva tydny, jidlo, ubytovani, dopravu, sealed deck, drafty, PCD a vsechny dalsi veci k programu? Nemluve o stovkach hodin casu, ktere do pripravy a realizace tabora investuji zdarmo a radi vsichni vedouci? Zkus se zamyslet jeste jednou :-)

Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí