čtvrtek 28. března 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pondělí 7. července 2014
Magic 2015: Duels of the Planeswalkers promo karty a předobjednávka
Autor: JakubMG @ 13:15 :: 3339 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Magic 2015: Duels of the Planeswalkers promo karty a předobjednávka


Jak jsem již z posledních let zvyklý, tak spolu s novým Core Setem vychází i digitální verze hry Duels of the Planeswalkers. Rok co rok Wizards hru vylepšují a zatraktivňují, takže letos bude hra hratelností a zpracováním zase o kousek dál. Takže pokud si nemáte s kým zahrát v reálu nebo pokud se chcete jen odragovat u magicových kampaní, tak Vám Duels of the Planeswalkers vřele doporučujeme. Základní verze hry stojí příjemných 9,99€/$ s tím, že si si můžete další obsah dokoupit. Pokud budete chtít ušetřit a nebude vám vadit starší verze hry, tak sledujte výprodeje na Streamu - Duels of the Planeswalkers 2014 se dal sehnat v posledním výprodeji něco nad 2€, což není vůbec špatné.

Chcete se dozvědět o hře Duels of the Planeswalker více? V tom případě si přečtěte recenzi na Magic Duels of the Planeswalkers 2014.




Aktuálně si můžete hru předobjednat na platformě Steam, kde byl předprodej zahájen 1. července 2014. Uživatelé na ostatních platformách si musí počkat do vydání hry - 16. července 2014. Každopádně, pokud využijete možnosti předobjednávky, tak na vás čeká speciální bonus! A to Premium Booster Pack. Ten obsahuje 10 karet, které si můžete zařadit do vaši Magic 2015—Duels of the Planeswalkers kolekce a použit je jak v singleplayer, tak v multiplayer kampaních.

Předobjednejte si hru exkluzivně na PC přes Steam. Na Xbox One, Xbox 360, iPad, Android přes Google Play a Amazon App Store bude dostupná později.



 

Hlavní přednosti Duels of the Planeswalkers 2015:

Skvělý úvod do Magiců - detailní tutoriál vás velmi jednoduše naučí hrát Magic a vtáhne vás do hry!

Plně otevřený deck building -
sbírejte karty do svých kolekcí, ze kterých si pak můžete postavit balíček, jaký budete chtít.

Nový obsah -
hra bude obsahovat 5 nových světů, které bude moct prozkoumat a skvělé virtuální boostery.

Singleplayer a multiplayer -
nemáte s kým hrát naživo? Nevadí! Zahrajte si buď proti počítači nebo online proti ostatnám hráčům s vlastním balíčkem.




K digitální verzi Duels of the Planeswalker 2015 dostanete skvělý 6 karetní promo balíček, který bude obsahovat i jednu ze dvou promo karet k této hře. Navíc tyhle karty mají nový alternativní obrázek, který v Magic 2015 nenajdete! Jde o tyto promo karty:


 


Pokud si zakoupíte Magic 2015: Duels of the Planeswalkers na Xbox 360 nebo Xbox One, tak odstanete promo kartu Soul of Ravnica. Pro platformy Steam, Apple, Google a Amazon je připraveno promo Soul of Zendikar.


Nemůžete se nového Duels of the Planeswalkers dočkat? V tom případě se podívejte na videa a obrázky z této hry:













Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí