sobota 20. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

úterý 9. června 2015
Pozvánka na Magic Camp 2015 v Blatnici pro děti a mladistvé
Autor: JakubMG @ 12:48 :: 2795 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky, PR články
 

Pozvánka na Magic Camp 2015 v Blatnici pro děti a mladistvé


Stejně jako v předchozích čtyřech letech i toto léto nabízíme mladým magicovým nadšencům možnost spojit svou oblíbenou hru s tradičními táborovými aktivitami v krásné přírodě poblíž jihočeské Blatnice. Je to ideální možnost vylepšit své karetní schopnosti i v parném létě a zároveň nesedět zavřený doma u počítače. Každému účastníkovi se věnujeme individuálně a proto je náš camp skvělou příležitostí pro začátečníky i pokročilé, což dokládají i individuální úspěchy našich minulých táborníků.

INFORMACE O CAMPU

Termíny: 25.7. - 1.8. a 1.8. - 8.8. 2015
Místo konání: Chatový tábor Sparty poblíž mladé Vožice
Pro koho: Tábor je určen pro začínající i pokročilé magicáře ve věku 9-16 let
Cena: 4590,- za turnus případně 8690,- za oba turnusy

Cena zahrnuje stravování pětkrát denně, pravidelný pitný režim, veškeré výdaje na táborové hry a samozřejmě spousty karet pro každého účastníka. Každý účastník obdrží turnajový kit obsahující tričko, obaly na karty šest boosterů, počítadlo životů a krabičku, náhodné promo karty a součástí každého turnusu budou i dva drafty. O další boostery, karty a i další tradiční i méně tradiční magicové produkty pak budeme soutěžit v táborových hrách.


Základem magicu je umění stavět dobré balíčky a správně odhadovat sílu jednotlivých karet, proto se na táboře zaměřujeme především na limited formát. Na začátku účastníci obdrží sealed deck (6 boosterů), ze kterých si postaví svůj hrací balíček a v průběhu turnusu se ho učí vhodně doplňovat a vylepšovat. Po nabytí dostatečných zkušeností čekají účastníky i dva drafty, kde mohou táborníci předvést, co se v předchozích dnech naučili.

Jelikož je ale léto, tak u karet sedíme zásadně ve večerních hodinách a přes den využíváme všech možností areálu a přilehlého okolí. Krom klasických denních i nočních táborových her máme turnaje ve fotbale, basketu, přehezce, stolním tenisu, nohejbale a za příznivého počasí samozřejmě využíváme i přilehlý rybník se slušným "lodním parkem".

Kromě základních i pokročilých informací o stavbách balíčků, počítání správného počtu zemí, manové křivky a pravidlech samozřejmě rádi poradíme i se stavbou vlastních balíčků ať už na turnaje nebo na hraní pro zábavu s kamarády. Táboroví instruktoři jsou zkušení magicáři, kteří mají za sebou mnoho velkých českých i mezinárodních turnajů a všichni doufáme, že se nám podaří vychovat mnoho mladých nadějí, kteří jednou zaujmou naše místa a udržet český magic ve světové špičce. Na tábor zveme každoročně i speciální hosty, kdo to bude tentokrát se nechte překvapit.

V případě zájmu doporučujeme navštívit náš web www.mltblatnice.cz, kde se dozvíte podrobnější informace.

Takže pokud máte míň jak 16 let příp. máte mladšího sourozence /nebo už i potomka/, kterého Magic baví, tak se na vás budeme moc těšit. Neseďte přes prázdniny doma a vyražte do přírody za svoji oblíbenou hrou. Navíc na vás čekají noví kamarádi a pořádna porce zábavy! Nezapomeňte sledovat informace o magic campu na naši facebookové stránce.

Kontaktní informace:
Martin Melichar
tel.: 604 512 228
e-mail: blatnicemagic@gmail.com
www.mltblatnice.cz
facebook



Podívejte se na fotky z předchozích ročníků magicového kempu v Blatnici:















Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí