úterý 23. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pondělí 22. června 2015
Magic Origins - přehled produktů
Autor: JakubMG @ 19:24 :: 3005 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Magic Origins - přehled produktů

Magic Origins je 17. a zároveň poslední základní edicí (Magic Core Set), která vychází 17. července 2015. Tato edice je úzce spjata s digitální verzí hry Magic Duels: Origins. Celkem zde najdeme 272 karet, což je o 3 víc než je tomu zvykem ve standartní velké edici. Produkty jsou lazeny do nádherné černo-bílé kombinace a najdete na nich pěti planeswalkerů z Magic Origins - Gideon Jura, Jace Beleren, Chandra Nalaar, Liliana Vess a Nissa Revane.

Boostery:

Booster obsahuje 15 náhodně namíchaných karet, které jsou nejčastěji v tomto složení: deset obvyklých (common) karet, tři neobvyklé (uncommon) karty, jednu vzácnou (rare nebo mythic rare) kartu, jednu kartu základní země (basic land) a jednu kartu tokenu nebo pravidel (příp. promo kartu). Zhruba v jednom z osmi boosterů máte šanci nalézt mythic rare namísto rare karty. Prémiové/foilové karty jsou zde namíchány v poměru 1:67.



   

Booster box (display):

Balení obsahuje 36 boosterů Magic Origins v nádherné papírové krabičce, která se zatavena v originální fólii přímo od výrobce. Pokud sháníte více boosterů z této edice, tak vám doporučujeme právě booster box, protože vás jednotlivé boostery vyjdou cenově daleko výhodněji než když byste je kupovali po kusech. Jestli je na vás 36 boosterů moc, tak se zkuste domluvit s kamarády, protože by byla velká škoda neušetřit nějakou korunu navíc.

 

Fat Pack:

Skvělé dárkové balení, které potěší každého hráče karetní hry Magic: the Gathering. Uvnitř najdete 9 boosterů Magic Origins, nádherně ilustrovanou krabici na karty, základní země a mnoho dalšího. Ideální dárek pro každého Magicáře.


 

Intro Packy:

Předkonstruované balíčky (Intro Packy) nabízí začínajícím hráčům vše, co potřebují. Uvnitř balení najdete hotový balíček, který stačí jen vybalit, a hned můžete hrát. Nemusíte se tak zaobírat stavbou balíčku, jen hrajete a učíte se pravidla. Stejně jako samotná hra, tak i pravidla jsou v angličtině, ale vše je přehledně a názorně vysvětleno. Dále uvnitř najdete 2 boostery z Magic Origins, pravidla a strategického průvodce hrou.
 




 

Magic Dragons of Tarkir Clash Pack

Magic Origins Clash Pack je nové úžasné balení, které připraví hráče na Friday Night Magic turnaje nebo menší lokální turnaje ve formátu Standard. Vyrostli jste už z Intro Packu a hledáte náročnější a lepší balíček? V tom případě nepřehlédněte Clash Pack. Ten obsahuje dva velmi solidní balíčky, které jsou na rozdíl od Intro Packu o několik tříd lepší. Můžete si tak zahrát s kamarádem proti sobě a objevit nové strategie a schopnosti. Navíc pokud z obou balíčku vyberete ty nejlepší karty, tak si můžete postavit jeden ultra silný balíček, který se kterým budete mít šanci na úspěch i na lokálním turnaji.





Magic Dragons of Tarkir Deckbuilders Toolkit

Chcete začít s Magicem, ale raději byste si zkusili postavit balíček sami? V tom případě je tento produkt pro vás ideální! Magic je hlavně o stavění balíčků a vlastních nápadech a to tento produkt splňuje na výbornou. U Intro Packu jste limitováni tématem a strategií vybraného balíčku, ale s Deckbuilders Toolkit máte defakto volnou ruku. V balení najdete 225 částečně náhodně namíchaných karet, které lehce naznačují určitou strategii, abyste měli stavění malinko jednodušší. A pak záleží jen vás, jak základní strategii rozvinete. Dále zde najdete 4 boostery, díky kterým můžete své balíčky obohatit o zcela nové karty! Samozřejmě zde najdete i základní země, bez kterých se žádný balíček neobejde. To vše je uloženo v pevné krabici, která pojme až 550 karet v obalech.





Jak se vám líbí grafické zpracování produktů z Magic Origins?







Produkty z edice Magic Origins zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Objednávejte Magic Origins zde!
Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí