pátek 29. března 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pátek 2. října 2015
Battle for Zendikar - předobjednávka + akce
Autor: JakubMG @ 8:19 :: 4006 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky, PR články
 

Battle for Zendikar - předobjednávka + akce




Novou éru dvou blokových edic otevírá nová edice Battle for Zendikar, která je zároveň již 68. Magicovou edicí. Vychází 2. října 2015 a jde o první edici z Battle for Zendikar bloku. Celkem zde najdeme 274 karet, což je o 5 víc než je tomu zvykem ve standartní velké edici. Návrat na Zendikar musí být jak jinak než epický, a proto zde najde hodně super karet, včetně nových dual zemí, které budou jedním z hlavním kamenů nového standardu. Stejně jako v původní Zendikaru, tak i zde budou full artové země, na které se snad každý Magicář těší.

Dalším skvělým lákadlem této edice (a zároveň celého Battle for Zendikar bloku) je mini set s názvem Zendikar Expeditions. Ten obsahuje 45 nejoblíbenějších zemí ve foilovém provedení a s full artovým obrázkem. V Battle for Zendikar najdeme 25 těchto zemí - 10 fetch landů, 10 shock landů a 5 nových duálů z Battle for Zendikar. V další edici Oath of the Gatewatch pak najdeme zbylých 20 karet. Takže staré známé fetchky ze Zendikaru si můžeme otevřít v této prémiové podobě. V každém booster box casu (216 boosterů) by měla být jedna karta ze Zendikar Expeditions.

Tyhle lákadla však mají na svědomí velkou poptávku po edici, proto neváhejte s předobjednávkou. Lze totiž očekávat alokaci prvozávozu a chvilkovou nedostupnost po vydání (týden-dva jako tomu bylo u Khans of Tarkir).

Doposud zvěřejněné karty z edice najdete zde a sami se můžete přesvědčit, že edice vypadá povedeně.

Proč si předobjednat Battle for Zendikar v eshopu Veselý drak?

  • Skvělá předobjednávková cena s expresním doručením + levné doručení přes zasilkovna.cz
  • Ke každé předobjednávce dáváme seeded booster z Therosu - napište do poznámky u objednávky jakou barvu chcete. Akce platí do 4. října.
  • V rámci věrnostního programu získáte 5% hodnoty objednávky nazpět (nutná registrace)
  • Při objednávce nad 1500,- Kč poštovné zdarma
  • Zasíláme zásilky i na Slovensko


Akce platí do 4. října 2015. Battle for Zendikar vychází 2. října a předobjednávky budou expresně vyexpedovány ihned po naskladnění a na další pracovní den budou u vás. Díky skvělým kartám, které v edici vyjdou je o edici velký zájem (zvláště o Fat Packy s full art zeměmi). Proto lze očekávat alokaci a nedostupnost po vydání edice. Stejně tomu bylo např. u Khans of Tarkir, kdy se čekalo týden-dva po vydání edice na dotisk. Takže neváhejte s předobjednávkou, protože je možné, že produkt bude krátkodobě nedostupný příp. dojde k jeho zdražení (booster box a fat pack).

Z nabídky produktů můžete vybírat:


Magic the Gathering Battle for Zendikar Booster - 79,-
Booster obsahuje 15 náhodně namíchaných karet, které jsou nejčastěji v tomto složení: deset obvyklých (common) karet, tři neobvyklé (uncommon) karty, jednu vzácnou (rare nebo mythic rare) kartu, jednu kartu základní země (basic land) a jednu kartu tokenu nebo pravidel (příp. promo kartu). Zhruba v jednom z osmi boosterů máte šanci nalézt mythic rare namísto rare karty. Prémiové/foilové karty jsou zde namíchány v poměru 1:67.

 
Magic the Gathering Battle for Zendikar Booster Box - 2 399,- - 2 499,-
Balení obsahuje 36 boosterů Battle for Zendikar v nádherné papírové krabičce, která se zatavena v originální fólii přímo od výrobce. Pokud sháníte více boosterů z této edice, tak vám doporučujeme právě booster box, protože vás jednotlivé boostery vyjdou cenově daleko výhodněji než když byste je kupovali po kusech. Získáte tak na celé balení slevu ve výši 39% a poštovné zdarma!


Magic the Gathering Battle for Zendikar Intro Pack - 329,-
Pro hru připravený balíček. Obsahuje 60 karet a 2x Battle for Zendikar booster.
Předkonstruované balíčky (Intro Packy) nabízí začínajícím hráčům vše, co potřebují. Uvnitř balení najdete hotový balíček, který stačí jen vybalit, a hned můžete hrát. Nemusíte se tak zaobírat stavbou balíčku, jen hrajete a učíte se pravidla. Stejně jako samotná hra, tak i pravidla jsou v angličtině, ale vše je přehledně a názorně vysvětleno. Dále uvnitř najdete 2 boostery z Battle for Zendikar, pravidla a strategického průvodce hrou.

Magic the Gathering Battle for Zendikar Booster Magic the Gathering Battle for Zendikar Booster Box Magic the Gathering Battle for Zendikar Intro Pack: Set 5 Intro Packů


Magic the Gathering Battle for Zendikar Fat Pack - 899,- - x xxx
Skvělé dárkové balení, které potěší každého hráče karetní hry Magic: the Gathering. Uvnitř najdete 9 boosterů Battle for Zendikar, nádherně ilustrovanou krabici na karty, základní země a mnoho dalšího. Ideální dárek pro každého Magicáře.


Magic the Gathering Battle for Zendikar Event Deck - 499,- - 899,-
Event Deck je speciální produkt, který je připraven k okamžitému použití na turnajích ihned po jeho vybalení. Součástí je i strategický návod. V balení naleznete 60-ti kartový balíček, dále pak 15 karet (sideboard), počítadlo životů a krabičku. Magic MTG Event deck se nejlépe hodí při turnajích Standard, Friday Night Magic (FNM) nebo Game Day.V každém balení najdete 10 raritních karet a některé nejlepší commony a uncommony budou v balení po více kusech!


Magic the Gathering Battle for Zendikar Fat Pack Magic the Gathering Battle for Zendikar - Event Deck
  


Magic: A4 album - Battle for Zendikar - 549,
Stahovací A4 album na 360 karet s motivem edice Battle for Zendikar.


Krabička na karty - Battle for Zendikar - 69,-
Krabička na karty s motivem edice Battle for Zendikar, která pojme 75 karet v obalech.


Obaly na karty Ultra Pro Battle for Zendikar
- 229,-
Pevné obaly na karty s ilustrací edice Battle for Zendikar. V balení najdete 80 ks pevných obalů.


Podložka na hraní Battle for Zendikar - 499,-
Látková podložka na hraní s motivem edice Battle for Zendikar. Podložka má gumovou protiskluzovou zadní stranu.

 
 
Všechny položky z edice Battle for Zendikar jsou aktuálně v předprodeji! Zboží bude v prodeji od 2.10.2015!


Neváhejte a kupte sobě nebo vašemu blízkému pěkný Magic sortiment. Nevíte přesně jaké balení koupit sobě nebo svému blízkému? Zkuste si přečíst článek
Karty Magic - co koupit do začátku? a snad v něm najdete odpovědi na vaše otázky.

 
Věříme, že vás aktuální nabídka zaujme přip. se
pojďte podívat k nám do eshopu na další produkty, jež nabízíme. Svým nákupem zároveň podpoříte server
Magic-Guru.cz.

Za celý Magic-Guru tým, Jakub Urubek a Luboš Lauer.






Produkty z edice Battle for Zendikar zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Objednávejte Battle for Zendikar zde!
Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí