čtvrtek 25. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

čtvrtek 7. ledna 2016
Oath of the Gatewatch - předobjednávka + akce
Autor: JakubMG @ 14:38 :: 3383 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky, PR články
 

Předobjednejte si produkty z Oath of the Gatewatch již dnes a obdržíte novou edici ihned po naskladnění a ještě za super cenu! Navíc ještě můžete získat seeded booster zdarma.

Produkty z Oath of the Gatewatch


Druhou a zároveň poslední edicí z Battle for Zendikar bloku je
Oath of the Gatewatch. Ta vychází 22. ledna 2016 a jde celkem o 69. Magicovou edici. Jelikož se jedná o malou edici, tak v ní najdeme 184 karet. Kvalita a zajímavost karet zhruba kopíruje Battle for Zendikar, najdeme zde nové planeswalkery, země, zajímavé eldrazi karty a v neposlední řadě nové expedice. Na druhou stranu máme po rotaci, takže karty z BFZ bloku mají solidní šanci na prosazení.

Velký lákadlem této edice (a zároveň celého Battle for Zendikar bloku) je opět mini set s názvem Zendikar Expeditions. Ten obsahuje 45 nejoblíbenějších zemí ve foilovém provedení a s full artovým obrázkem. V Battle for Zendikar jsme měli 25 těchto zemí - 10 fetch landů, 10 shock landů a 5 nových duálů z Battle for Zendikar. V edici Oath of the Gatewatch pak najdeme zbylých 20 karet. Čekají nás takové pecky jako Wasteland, Horizon Canopy, Ancient Tomb, Eye of Ugin a další. V každém booster box casu (216 boosterů) by měla být jedna karta ze Zendikar Expeditions.

Tyhle lákadla však mají na svědomí velkou poptávku po edici, proto neváhejte s předobjednávkou. Lze totiž očekávat alokaci prvozávozu a chvilkovou nedostupnost po vydání (týden-dva jako tomu bylo u Khans of Tarkir a Battle for Zendikar).

Doposud zveřejněné karty z edice najdete zde a sami se můžete přesvědčit, že edice vypadá povedeně.

Proč si předobjednat Oath of the Gatewatch v eshopu Veselý drak?

  • Skvělá předobjednávková cena s expresním doručením + levné doručení přes zasilkovna.cz
  • Ke každé předobjednávce dáváme seeded booster z Therosu - napište do poznámky u objednávky jakou barvu chcete. Akce platí do 24. ledna.
  • V rámci věrnostního programu získáte 5 % hodnoty objednávky nazpět (nutná registrace)
  • Při objednávce nad 1500,- Kč poštovné zdarma
  • Zasíláme zásilky i na Slovensko

Akce na seeded booster platí do 24. ledna 2016. Oath of the Gatewatch vychází 22. ledna a předobjednávky budou expresně vyexpedovány ihned po naskladnění a na další pracovní den budou u vás. Díky expedicím a skvělým kartám, které v edici vyjdou je o edici velký zájem (zvláště o Fat Packy s full art zeměmi). Proto je prvozávoz alokován a Fat Packy jsou značně zkrouhnuty a po vyprodání již nebudou k mání. Takže neváhejte s předobjednávkou, protože je možné, že produkt bude krátkodobě nedostupný (booster boxy) příp. dojde k jeho zdražení (fat pack).

Z nabídky produktů můžete vybírat:

Magic the Gathering Oath of the Gatewatch Booster - 79,-

Booster obsahuje 15 náhodně namíchaných karet, které jsou nejčastěji v tomto složení: deset obvyklých (common) karet, tři neobvyklé (uncommon) karty, jednu vzácnou (rare nebo mythic rare) kartu, jednu kartu základní země (basic land) a jednu kartu tokenu nebo pravidel (příp. promo kartu). Zhruba v jednom z osmi boosterů máte šanci nalézt mythic rare namísto rare karty. Prémiové/foilové karty jsou zde namíchány v poměru 1:67.

Magic the Gathering Oath of the Gatewatch Booster Box - 2 399,-

Balení obsahuje 36 boosterů Oath of the Gatewatch v nádherné papírové krabičce, která se zatavena v originální fólii přímo od výrobce. Pokud sháníte více boosterů z této edice, tak vám doporučujeme právě booster box, protože vás jednotlivé boostery vyjdou cenově daleko výhodněji, než když byste je kupovali po kusech. Získáte tak na celé balení slevu ve výši 39% a poštovné zdarma!

Magic the Gathering Oath of the Gatewatch Booster

Magic the Gathering Oath of the Gatewatch Intro Pack - 329,-

Pro hru připravený balíček. Obsahuje 60 karet a 2x Oath of the Gatewatch booster. Předkonstruované balíčky (Intro Packy) nabízí začínajícím hráčům vše, co potřebují. Uvnitř balení najdete hotový balíček, který stačí jen vybalit, a hned můžete hrát. Nemusíte se tak zaobírat stavbou balíčku, jen hrajete a učíte se pravidla. Stejně jako samotná hra, tak i pravidla jsou v angličtině, ale vše je přehledně a názorně vysvětleno. Dále uvnitř najdete 2 boostery z Oath of the Gatewach, pravidla a strategického průvodce hrou.

Magic the Gathering Oath of the Gatewatch Fat Pack - 1 099,-

Skvělé dárkové balení, které potěší každého hráče karetní hry Magic: the Gathering. Uvnitř najdete 9 boosterů Oath of the Gatewatch, nádherně ilustrovanou krabici na karty, 80 základních zemí ve full artovém provedení a mnoho dalšího. Ideální dárek pro každého Magicáře.

Magic the Gathering Oath of the Gatewatch Fat Pack

Magic: A4 album - Oath of the Gatewatch - 549,

Stahovací A4 album na 360 karet s motivem edice Oath of the Gatewatch

Krabička na karty - Oath of the Gatewatch - 69,-

Krabička na karty s motivem edice Oath of the Gatewatch, která pojme 75 karet v obalech.

Obaly na karty Ultra Pro Oath of the Gatewatch - 229,-

Pevné obaly na karty s ilustrací edice Oath of the Gatewatch. V balení najdete 80 ks pevných obalů.

Podložka na hraní Oath of the Gatewatch - 499,-

Látková podložka na hraní s motivem edice Oath of the Gatewatch. Podložka má gumovou protiskluzovou zadní stranu.

Všechny položky z edice Oath of the Gatewatch jsou aktuálně v předprodeji! Zboží bude v prodeji od 22.01.2016!

Neváhejte a kupte sobě nebo vašemu blízkému pěkný Magic sortiment. Nevíte přesně jaké balení koupit sobě nebo svému blízkému? Přečtěte si tento článek s výběrem ideálního Magicového produktu a v něm se dozvíte vše podstatné.

Pokud byste si chtěli k Oath of the Gatewatch produktům přihodit i nějakou kusovku, tak se mrkněte na náš CMUS eshop, kde najdete kusové karty + balené produkty. Svým nákupem zároveň podpoříte server Magic-Guru.cz. Děkujeme!





Produkty z edice Oath of the Gatewatch zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Oath of the Gatewatch zde!

 

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí