úterý 19. března 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pondělí 4. dubna 2016
Shadows over Innistrad - předobjednávka + akce
Autor: JakubMG @ 15:22 :: 3234 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky, PR články
 

Produkty ze Shadows over Innistrad


První edice z nového bloku - Shadows over Innistrad se nezastavitelně blíží a v prodeji bude od 8. dubna 2016. Kromě samotného návratu na Innistrad nás čeká i velmi slušných 297 karet v této edici. Navíc jde o 70. Magicovou edici, tak by se mohla i povést.

Doposud zveřejněné karty z edice najdete zde a podívejte se, na které karty se můžete těšit.

Proč si předobjednat Shadows over Innistrad v eshopu Veselý drak?

  • Skvělá předobjednávková cena s expresním doručením + levné doručení přes zasilkovna.cz
  • Ke každé předobjednávce dáváme zdarma seeded booster z Therosu - napište do poznámky u objednávky jakou barvu chcete. Akce platí do 10. dubna
  • Při objednávce nad 1500,- Kč poštovné zdarma
  • V rámci věrnostního programu získáte 5 % hodnoty objednávky nazpět (nutná registrace)
  • Zasíláme zásilky i na Slovensko

Akce na seeded booster platí do 10. dubna 2016. Shadows over Innistrad vychází 8. dubna a předobjednávky budou expresně vyexpedovány ihned po naskladnění a na další pracovní den budou u vás. Prvozávoz bývá většinou alokován, takže může dojít ke kratší nedostupnosti vybraných produktů. Proto neváhejte s předobjednávkou, protože je možné, že produkt bude krátkodobě nedostupný (booster boxy) příp. dojde k jeho zdražení (fat pack).

Z nabídky produktů můžete vybírat:

Magic the Gathering Shadows over Innistrad Booster - 79,-

Booster obsahuje 15 náhodně namíchaných karet, které jsou nejčastěji v tomto složení: deset obvyklých (common) karet, tři neobvyklé (uncommon) karty, jednu vzácnou (rare nebo mythic rare) kartu, jednu kartu základní země (basic land) a jednu kartu tokenu nebo pravidel (příp. promo kartu). Zhruba v jednom z osmi boosterů máte šanci nalézt mythic rare namísto rare karty. Prémiové/foilové karty jsou zde namíchány v poměru 1:67.

Magic the Gathering Shadows over Innistrad Booster Box - 2 399,-

Balení obsahuje 36 boosterů Shadows over Innistrad v nádherné papírové krabičce, která se zatavena v originální fólii přímo od výrobce. Pokud sháníte více boosterů z této edice, tak vám doporučujeme právě booster box, protože vás jednotlivé boostery vyjdou cenově daleko výhodněji, než když byste je kupovali po kusech.

Magic the Gathering Shadows over Innistrad Booster Box

Magic the Gathering Shadows over Innistrad Intro Pack - 329,-

Pro hru připravený balíček. Obsahuje 60 karet a 2x Shadows over Innistrad booster. Předkonstruované balíčky (Intro Packy) nabízí začínajícím hráčům vše, co potřebují. Uvnitř balení najdete hotový balíček, který stačí jen vybalit, a hned můžete hrát. Nemusíte se tak zaobírat stavbou balíčku, jen hrajete a učíte se pravidla.

Magic the Gathering Shadows over Innistrad Deck Builders Toolkit - 399,-

Chcete začít s Magicem, ale raději byste si zkusili postavit balíček sami? V tom případě je tento produkt pro vás ideální! Magic je hlavně o stavění balíčků a vlastních nápadech a to tento produkt splňuje na výbornou. V balení najdete 225 částečně náhodně namíchaných karet, které lehce naznačují určitou strategii, abyste měli stavění malinko jednodušší. A pak záleží jen vás, jak základní strategii rozvinete. Dále zde najdete 4 boostery, díky kterým můžete své balíčky obohatit o zcela nové karty! Samozřejmě zde najdete i základní země, bez kterých se žádný balíček neobejde. To vše je uloženo v pevné krabici, která pojme až 550 karet v obalech.

Magic the Gathering Shadows over Innistrad Fat Pack - 849,-

Skvělé dárkové balení, které potěší každého hráče karetní hry Magic: the Gathering. Uvnitř najdete 9 boosterů Shadows over Innistrad, nádherně ilustrovanou krabici na karty, 80 základních zemí a mnoho dalšího. Ideální dárek pro každého Magicáře.

Magic the Gathering Shadows over Innistrad Fat Pack

Magic: A4 album - Shadows over Innistrad - 549,

Stahovací A4 album na 360 karet s motivem edice Shadows over Innistrad

Krabička na karty - Shadows over Innistrad - 59,-

Krabička na karty s motivem edice Shadows over Innistrad, která pojme 75 karet v obalech.

Obaly na karty Ultra Pro Shadows over Innistrad - 199,-

Pevné obaly na karty s ilustrací edice Shadows over Innistrad. V balení najdete 80 ks pevných obalů.

Podložka na hraní Shadows over Innistrad - 469,-

Látková podložka na hraní s motivem edice Shadows over Innistrad. Podložka má gumovou protiskluzovou zadní stranu.

Všechny položky z edice Shadows over Innistrad jsou aktuálně v předprodeji! Zboží bude v prodeji od 08.04.2016!


Nevíte přesně jaké balení koupit sobě nebo svému blízkému? Přečtěte si tento článek s výběrem ideálního Magicového produktu a v něm se dozvíte vše podstatné.

Svým nákupem zároveň podpoříte server Magic-Guru.cz. Děkujeme!





Produkty z edice Shadows over Innistrad zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Proto neváhejte a předobjednejte si Shadows over Innistrad zde!
Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí