úterý 23. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

pondělí 16. května 2016
Roční Magicové novinky - 01/2016
Autor: JakubMG @ 18:14 :: 1460 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

 Planeswalkerka z Kaladeshe - Saheeli Rai


Dnes nám Wizards představili hned několik produktů, které vyjdou do konce letošního roku - začátkem příštího roku. Dále představili nový způsob, jak budou tyhle produkty oznamovat. Ale dost bylo řečí a jdeme se na ně mrknout:

Tento podzim se vydáme na Chandřinu domovinu - Kaladesh a název nové podzimní edice je Kaladesh. Představení této edice bude na PAX Prime 2. září 2016. Uvedení do prodeje bude 30. září 2016.

Druhou edicí z Kaladesh bloku je Aether Revolt, která vychází 20. ledna 2017.

Spolu s edicí Kaladesh, zde bude více nových způsobů, jak se seznámit s Magicem a jak si jej užít. Po vypadnutí Core Setu, zde zbylo prázdné místo, které je potřeba vyplnit něčím jiným, ale stejně dobrým. Na onlinu máme Magic Duels, ale v balených produktech je menší mezera. A tak Wizards přispěchali s Planeswalker a Bundle Deck:

  • Planeswalker Decks - v každé edici budou dva Planeswalker Decky, které budou postaveny okolo dvou planeswalkerů z tohoto bloku. Každý balíček bude obsahovat 60 karet a najdete zde i 2 boostery z tohoto bloku. Většinou to budou dvojbarevné balíčky tematicky zaměřené na mechaniky a schopnosti z příslušného bloku. Navíc v každém z těchto balíčků bude 5 karet, které nevyjdou v původní edici, ale bude je zde - tyto karty budou legální na Standardu. MSRP $14.99, tedy na úrovni Intro Packu, tak uvidíme, zda i na CZK budou stát stejně jako Intro Packu.
  • Název edice Bundle - od edice Kaladesh se změní Fat Packy. Nově budou obsahovat 10 boosterů, ilustrovanou krabičku na karty s tematickým obrázkem z edice, průvodce edicí, kostku/počítadlo životů a kartičku s pravidly. MSRP vzroste z $39.99 na $42.99 a uvidíme, zda CZK cena vzroste jen o cenu 1 boosteru.

Planeswalker decks - Chandra

S příchodem Magic: the Gathering Commander 2016 přijdou i dlouho očekávaní legendární commandeři. Vyberte si vašeho velitele v nové Commander sérii, která vyjde 11. listopadu 2016.

Stejně jako v minulosti vyšel Duel Decks: Anthology, tak letos se můžeme těšit na Planechase Anthology. Ten bude obsahovat karty z Planechase a Planechase 2012 a vše bude uloženo v jedné velké krabici. Konkrétně zde najdete 4 balíčky po 60 kartách z Planechase 2012 a další karty a doplňky. Tahle obří antologie vyjde 25. listopadu 2016.

Další z řady duel decků nese název Duel Decks: Nissa vs. Ob Nixilis. Jak je patrné z volby planeswalkerů, tak se můžeme těšit na souboj obránců Zendikarů a jejich ničitelů. Nový Duel Decks vychází 2. září 2016.

Tématický obrázek z Duel Decks: Nissa vs. Ob Nixilis

Poslední novinka je určena spíše pro americké hráče. Společně s edicí Conspiracy - Take the Crown bude v amerických super marketech v prodeji draft pack. Ten bude obsahovat 3 boostery z Conspiracy - Take the Crown a v prodeji bude od 26. srpna 2016.

Tak a z důležitých oznámení je to vše. To byl nášup, že? Asi se divíte, proč nám toho Wizards tolik ukázali, když doposud zveřejňování pěkně kouskovali. A tohle bude další změna. Nově budou dělat Wizards 2x ročně velké představení produktů a to na jaře a na podzim. Díky tomu tak budou všichni vědět, co kdy vyjde a budou se tak moct na to (hlavně finančně) připravit. Druhé letošní ohlášení Magicových produktů bude během září - datum ještě bude upřesněno.

Roční představení Magicových produktů - 01/2016

Co říkáte na tuhle změnu politiky oznamování produktů a na který produkt se nejvíc těšíte? Mezi námi, Wizards mohli představit i něco z Eternal Masters, když už byli u toho oznamování.

Mě osobně se tento nový způsob zveřejňování líbí, jen mám trošku obavy z Planeswalker a Bundle decku. Přeci jen USD x EUR ceny jsou někde jinde, tak jen aby to nebyl další money maker. Pokud bude cenová politika nastavena rozumně, tak snad to bude bez výhrad.

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí