čtvrtek 28. března 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

středa 31. srpna 2016
Roční Magicové novinky - 02/2016
Autor: JakubMG @ 18:17 :: 2127 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Ilustrace z nového Magicového světa Amokhet

Nový set po Kaladesh bloku nese název Amonkhet a stejně tak se jmenuje i první edice z tohoto bloku, která vychází 28. dubna 2017 a bude obsahovat 264 karet. Čeká nás pouštní svět hrdinných bojovníků, kteří trénovali celý svůj život, aby čelili zkouškám Pěti bohů. A aby toho nebylo málo, tak v tomto egyptském světě vládne náš starý znamý Nicol Bolas.

Druhá edice z Amonkhet bloku se jmenuje Hour of Devastation, najdeme v ní 184 karet a vychází 14. července 2017.

O tom, že příští rok bude ve znamení Nicol Bolase nás přesvědčuje i další produkt a to Archenemy: Nicol Bolas, které vychází 16. června 2017. Ten bude obsahovat čtyři 60karetní balíčky (nebudou v nich žádné nové karty), čtyři planeswalkery s novým obrázkem a 20 nových schemes karet.

Další přírůstek najdeme i v řadě antologií a po Duel Decks: Anthology and Planechase Anthology přichází Commander Anthology. Zde najdeme čtyři Commander balíčky a to Heavenly Inferno, Evasive Maneuvers, Guided by Nature a Plunder the Graves. Vše uloženo v jedné krabici spolu se čtyřmi kostkami, tokeny a každý balíček bude ve své originální krabičce. Tento produkt vychází 9. června 2017.

Produktová řada Modern Masters je již pomalinku stálicí, a tak nikoho nepřekvapí, že 17. března 2017 vychází Modern Masters 2017 Edition. Ta bude obsahovat 249 karet od 8. edice po Magic 2014 Core Set a nebude zde chybět Innistrad a Return to Ravnica.

Posledním oznámeným produktem je Duel Decks: Mind vs. Might, který vychází 31. března 2017 a utká se zde mysl proti síle. Uvidíme, jak to dopadne.

Jestli hrajete logickou hru Magic: The Gathering: Puzzle Quest, tak zde přibyl nový obsah z Kaladeshe.

Všechny tyhle informace najdete i v oficiálním videu, na které se můžete podívat zde.

Oproti prvnímu letošnímu oznámení produktů to vypadá trošku slaběji, ale i tak jde o solidní várku novinek. Jinak, na které produkty se těšíte nejvíc? A co říkáte na nový egyptský svět?

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí