Wednesday, December 01, 2021
Diskuzní fórum Minimize
2 Huntmasteři
Last Post 10/07/2015 08:27 byFlamberg. 1 Replies.
Printer Friendly
Sort:
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
AuthorMessages
MaxUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:17
Max

--
08/07/2015 16:27  
Situace, ja i soupeř kontrolujeme každý jednoho Huntmaster od the Fells. (Když nikdo nezahraje spell, Huntmaster se otočí na vlkodlaka a střelí za 2 do hráče a do jeho příšery)
Otázka zní, jak se nastackuji triggery v upkeepu mého soupeře potom co jsem nezahrál žádné kouzlo? Aktivní hráč (tzn můj soupeř) položí trigger na stack jako první a potom neaktivni? Takže můj trigger proběhne dřív a stihnu zastřelit soupeřova huntmastera?
Dik
FlambergUser is Offline
Advanced Member
Advanced Member
Send Private Message
Posts:514
Flamberg

--
10/07/2015 08:27  
Zdar!

Je to přesně tak, jak píšeš.

V soupeřově kole se tvůj "transformovací" trigger vyhodnotí jako první a "střílecí" trigger se dá nad soupeřův "transformovací" trigger. Až se "střílecí" trigger vyhodnotí a soupeřův Huntmaster umře, teprve pak se může vyhodnotit soupeřův "transformovací" trigger. Ten už ale nemá co transformovat.
Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
You are not authorized to post a reply.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.czInformacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Terms Of UsePrivacy Statement