Rancid Earth
Last Post 03/05/2019 08:29 byFlamberg. 1 Replies.
AuthorMessages
wahaUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:3
waha

--
24/04/2019 09:42  
Zdravim,nejsme si jistí jak je to s kartou Rancid earth . text Destroy target land. Threshold — If seven or more cards are in your graveyard, instead destroy that land and Rancid Earth deals 1 damage to each creature and each player. Když mám Threshold zničí se land + 1 demage to each creature and each player Nebo proběhnou pouze demage bez zničení landu???? Je to tam nejasně napsaný....tedy aspon pro nás Díík za objasnění. Waha
FlambergUser is Offline
Advanced Member
Advanced Member
Send Private Message
Posts:514
Flamberg

--
03/05/2019 08:29  

Zdar,

 

1) Doporučuju používat aktuální wording z Gathereru:

Destroy target land.
Threshold — If seven or more cards are in your graveyard, instead destroy that land and Rancid Earth deals 1 damage to each creature and each player.

 

Neumělý překlad: "Znič cílovou zemi. Pokud je v tvém hřbitově sedm a více karet, tak místo toho znič tuto zemi a Rancid Earth udělí 1 zranění všem bytostem a hráčům."


2) Když nemáš Threshold (tj. máš ve hřbitově 6 a méně karet), zničíš jednu zacílenou zemi.

 

3) Když máš Threshold (tj. máš ve hřbitově 7 a více karet), zničíš jednu zacílenou zemi a každý hráč a bytost dostane jedno zranění.
 

Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)


---
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com