čtvrtek 28. března 2024
Diskuzní fórum Minimalizovat
Starter
Poslední příspěvek 19.08.2015 21:59 od Flamberg. 1 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
Autor Zprávy Vyřešeno
ZaxikUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:1
Zaxik

--
14.08.2015 08:40  
 Zdravíčko,
Vrátil jsem se po letech k Magicu a ten začal velice bavit i mou přítelkyni. Já mám balíček "Staret 2000" s pár boost balíčkama a chtěl bych něco koupit solo pro ni. Dá se koupit a kde nějaká podobná forma "Startér"? Nemyslím Intro packy, ale nějaký set se všemi barvami. Tak jak to bylo ve starém startéru. A když už koupím nějakou sadu, třeba 2015 edice, je v tom už takovej rozdíl, že si se svým oldschool balíčkem ani neprdnu? Kdyby to tak bylo tak bych asi uvažoval o nějakých "Munti. setech (Commandery)" a nebo Duel balíčcích, ale s tím nemám vůbec žádné zkušenosti. Předpokládám, že s těmito balíčky si na nějakém mini turnaji forfun nezahraji. Ještě možnost koupit úplně nové start balíčky dva. Nejspíš různé serie ale aspoň trochu vyrovnané.

Poraďte prosím   

FlambergUživatel není přihlášen
Advanced Member
Advanced Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:515
Flamberg

--
19.08.2015 21:59  
Zdar a vítej zpět u Magicu :-)

Pokud chceš nějaké karty do začátku a z nich přítelkyni postavit něco zajímavého, tak by mohl být dobrý třeba produkt Deckbuilder Tool Kit (http://www.vesely-drak.cz/produkty/...toolkit/). Pokud chceš už něco rovnou postaveného, tak by nemusel být špatný nějaký clash pack, kde jsou rovnou postavené dva balíčky, které lze navíc dát rozumně dohromady a udělat z nich jeden poměrně slušný deck (např. http://www.vesely-drak.cz/produkty/...sh-pack/).

Jinak se samozřejmě nemusíš bát hrát proti novým kartám se svými staršími. "Power creep" není zase tak hrozivý.
Flamberg - The official Magic-Guru.cz Rules Advisor, DCI Judge (Level 2)
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí