pátek 29. března 2024
Diskuzní fórum Minimalizovat
slivers
Poslední příspěvek 31.08.2010 21:12 od otosek. 1 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
Autor Zprávy
heroUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:23
hero

--
19.02.2010 19:45  
zkousim slivery a nevim jek je postavit protoze sem je jeste nehral tak pls pomozte

2 Bonespliter Sliver
4 Brood Sliver
3 Essence Sliver
1 Fungus Sliver
1 Fury Sliver
3 Heart Sliver
4 Magma Sliver
3 Might Sliver
2 Muscle Sliver
4 Virulent Sliver
2 Sinew Sliver
4 Lightning Bolt
3 Overrun
4 Seeting Song
4 Terramorphic Expanse
7 Forest
6 Mountain
5 Forest
otosekUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:24
otosek

--
31.08.2010 21:12  
Zdarec,
v této barevné kombinaci se na legacy pravděpodobně Sliveříci hrát nedají.
Sem se o to pokoušel (bíločervenozelený slivery) taktéž a neuhrál sem nikdy nic.
Nutností je dle mého soudu mít set Gemhide Slivera + set Heart Sliver + set nějakýho slivera, co stojí pouze 1 manu - např. Plated Slivera, pokud Ti na úvodní ruku tahle trojice nepřijde - nejspíš si prohrál (pokud nezačínáš, tak ani tahle trojice není záruka výhry).
Dál je asi nezbytností Chrome Mox. Pokud to chceš teda na hrubou sílu, tak bych hrál set Muscle Slivera a Sinew Slivera.
Další nezbytností je Krosan Grip 3-4 x (poměr do mainu a do sidu si nevybavuju - ten můj balík už nějaké ten pátek neexistuje). Já dál hrál Firewake Slivera a Homing Slivera - ale nevim, jestli to tak bylo správně - z ničeho sem to neobšlehnul - snažil sem se to poskládat sám, asi stejně jako ty (dnes už vím, že halt to obšlehnutí není zase tak špatné nápad).
Někteří Sliveři který chceš hrát jsou vyloženě špatní - Bonespliter, Fury a další - např. Brood SLiver vypadá úchvatně, ale do tohohle se moc nehodí.
Dál bych vyházel overrun a Seeting song. Já hrál např. Umezawu a Sword of Fire and Ice (ale tyhle artefakty sou taky vcelku pomalý a Legacy je až moc rychlé formát). Dál bych tam kydnul nějaký bílý triky (třebas Orim's Chant), klidně místo těch lightning boltů.
Země - chce to Fetchky a landy co něco umí (něco Ti posílí, něco zabijó atd.).
Pokud je ten balík do hospody (zkrátka na hry s kamošama) - tak bych si ty cenově nedostupný karty naproxoval, pokud je to na turnaje - tak... hodně štěstí.

Je toho víc, ale Otóšek se musí učit na zkoušečičenky na véšce. Pokud by jsi chcel, tak se ještě pokusím poradit, jak bych to hrál já - napsal bych deck list(pokud bych nebyl nijak finančně omezen). Jinak - vše co jsem napsal, jsou pouze mé subjektivní názory a možná kážu bludy.
Měj se.
Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí