pátek 19. dubna 2024
Diskuzní fórum Minimalizovat
Comander deck
Poslední příspěvek 07.05.2017 10:27 od robertsz. 0 Odpovědi.
Tisková verze
Seřadit:
PředchozíPředchozí DalšíDalší
Nemůžete vkládat odpovědi.
Autor Zprávy
robertszUživatel není přihlášen
New Member
New Member
Odeslat privátní zprávu
Posts:1
robertsz

--
07.05.2017 10:27  
 Zdravím všechny hráče. Magick hraju 18 let, ale v omezeném množství kamarádú s rúznými balíky a kámoš mě na močil do balíku tipu Comander. https://edhrec.com
Ze svého balíku černo/ bílého destroid/lifeling jsem udělal paskvil a ted potřebuju poradit.
Mám balík zameřený na principu co si nasaju tak to vemu protivníkovy. mám na to karty jako
Sanguine bond
Exquisite Blood 
Vizkopa Guildmage
A to kombinuju s nasáváním
death grasp
Congregate a dalšími kartamy. ale v malém množství nasátích či ubraných životú
Potíž je v tom že neznám tolik karet s tímto efektem, co nasaju to vemu protivníkovy a nebo je poměr nasátích životú pouze jeden a to bych ho sosal dlouho. v comanderu se začíná s 40 životy.
Jsou karty které mi zdvojnásobí životy ale těch je žalostně málo vím o dvou Alhammarret Archive,,Beacon of Immortality. Ale jelikož v komanderu je počet karet 100 v balíku tak tam mít dvě nestačí.
Narazil jsem na internetu na kartu Aetherflux Reservoir která mi umožnuje vzít si 50 životú a ubrat to protivníkovy a na jednom foru jsem četl že takových karet je prý víc!! Prý i s schopností že NAPŘ: vemu si 10 životú a zabiju potvoru nebo vemu si 20 životú a uberu protivníkovy 10 životú. bylo to anglické forum a moc dobře jsem to nepřeložil ale nebyly tam jména karet.
¨Chtěl bych poradit od vás všech jaké karty mám dokoupit. hlavně v oblasti nasávání mých životú a pak v oblasti, vemu si životy a udělám damage či ničený ostatních potvor popřípadě enchamentú čí artefaktú(jestly takové karty vúbec exzistují.
Moc vám všem děkuji za rady.



Nemůžete vkládat odpovědi.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí