Comander deck
Last Post 07/05/2017 10:27 by robertsz. 0 Replies.
Author Messages
robertszUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:1
robertsz

--
07/05/2017 10:27  
 Zdravím všechny hráče. Magick hraju 18 let, ale v omezeném množství kamarádú s rúznými balíky a kámoš mě na močil do balíku tipu Comander. https://edhrec.com
Ze svého balíku černo/ bílého destroid/lifeling jsem udělal paskvil a ted potřebuju poradit.
Mám balík zameřený na principu co si nasaju tak to vemu protivníkovy. mám na to karty jako
Sanguine bond
Exquisite Blood 
Vizkopa Guildmage
A to kombinuju s nasáváním
death grasp
Congregate a dalšími kartamy. ale v malém množství nasátích či ubraných životú
Potíž je v tom že neznám tolik karet s tímto efektem, co nasaju to vemu protivníkovy a nebo je poměr nasátích životú pouze jeden a to bych ho sosal dlouho. v comanderu se začíná s 40 životy.
Jsou karty které mi zdvojnásobí životy ale těch je žalostně málo vím o dvou Alhammarret Archive,,Beacon of Immortality. Ale jelikož v komanderu je počet karet 100 v balíku tak tam mít dvě nestačí.
Narazil jsem na internetu na kartu Aetherflux Reservoir která mi umožnuje vzít si 50 životú a ubrat to protivníkovy a na jednom foru jsem četl že takových karet je prý víc!! Prý i s schopností že NAPŘ: vemu si 10 životú a zabiju potvoru nebo vemu si 20 životú a uberu protivníkovy 10 životú. bylo to anglické forum a moc dobře jsem to nepřeložil ale nebyly tam jména karet.
¨Chtěl bych poradit od vás všech jaké karty mám dokoupit. hlavně v oblasti nasávání mých životú a pak v oblasti, vemu si životy a udělám damage či ničený ostatních potvor popřípadě enchamentú čí artefaktú(jestly takové karty vúbec exzistují.
Moc vám všem děkuji za rady.





---
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com