pátek 26. dubna 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

čtvrtek 5. března 2015
Tarkir Dragonfury - představení programu prerelease turnajů
Autor: JakubMG @ 17:29 :: 2543 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Tarkir Dragonfury - představení programu prerelease turnajů


Wizards nám poslední prerelease zpestřují nejrůznějším doprovodným programem, který je jednou lepší a jednou horší. Na druhou stranu záleží na každém, zda se jej zúčastní naplno nebo ne. No a nejinak tomu bude i na prerelease Dragons of Tarkir. Doprovodná akce se jmenuje "Tarkir Dragonfury" a vtáhne nás do bojů na Tarkiru.


Každá herna obdrží Tarkir Dragonfury kit, který obsahuje hrací desku - ta reprezentuje krajinu Tarkiru, kde zuří bitva, a speciální promo karty, které dostanete za splnění úkolu. Uvnitř každého prerelease boxu najdete speciální spindown life counter, který přísluší vybranému Dragonlordovi. A to je vaše dračí zbraň! Teď přichází ten správný čas pro její použití.

Přistupte k hrací desce a skolte pomocí kostky, která reprezentuje dračí zbraň, co nejvíc nepřátel. Každý nepřítel má na sobě poznačenou bodovou hodnotu, a pokud se kostka zastaví ve středu desky, kde je multiplikátor x2, tak získáváte dvojnásobný počet bodů! Během prerelease turnaje můžete házet celkem 2x a mezi každým hodem se hrací deska resetuje. Můžete si udělat i leaderboard, kde si poznačíte vaše nejvyšší skóre a budete tak bojovat s ostatními hráči v herně.


Jakmile budete mít doházeno a vaši nepřátele budou mrtví, tak se sečte vaše skóre, dle kterého obdržíte následující odměny:

3 body: země
9 bodů: země a common
12
bodů: země, common a uncommon
18
bodů: země, common, uncommon a rare

A zde jsou promo karty, která na vás v Tarkir Dragonfury Game čekají:



Takže nezapomeňte doma před prereleasem natrénovat hody kostkou. Hráči Dračiho doupěte budou mít menší výhodu :). Jinak co říkáte na tuhle akci? Líbí se vám tohle zpestření prerelease turnaje nebo je vám to jedno?
Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí