úterý 19. března 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

úterý 8. března 2016
Shadows over Innistrad - přehled produktů
Autor: JakubMG @ 13:05 :: 2517 Přečtení :: 1 Komentáře :: :: Novinky
 

Produkty ze Shadows over Innistrad


Shadows over Innistrad je celkově 70. edici karetní hry Magic: the Gathering a vychází 8. dubna 2016. Jedna se o první velkou edici ze Shadows over Innistrad bloku, která nabídne celkem 297 karet. Jak je patrno z názvu, tak se vrátíme zpět na Innistrad, kde nás čeká ponurá hororová atmosféra plná zombies, upírů, vlkodlaků a dalších příšer.

Stejně tak temně jsou laděny i produkty z této edice, na kterých dominuje planeswalker Jace. Toho na boosterech doplňuje Sorin, Avacyn, Arlinn Kord a nějaký upír.

Boostery

Booster obsahuje 15 náhodně namíchaných karet, které jsou v tomto složení: devět obvyklých (common) karet, tři neobvyklé (uncommon) karty, jednu vzácnou (rare nebo mythic rare) kartu, jednou oboustrannou kartu, jednu kartu základní země (basic land), jednu kartu s checklistem pro oboustranné karty a jednu kartu tokenu nebo pravidel (příp. promo kartu). Zhruba v jednom z osmi boosterů máte šanci nalézt mythic rare namísto rare karty. Prémiové/foilové karty jsou zde namíchány v poměru 1:67.

Booster ze Shadows over Innistrad 1Booster ze Shadows over Innistrad 2Booster ze Shadows over Innistrad 3Booster ze Shadows over Innistrad 4Booster ze Shadows over Innistrad 5

Booster box (display)

Balení obsahuje 36 boosterů Shadows over Innistrad v nádherné papírové krabičce, která se zatavena v originální fólii přímo od výrobce. Pokud sháníte více boosterů z této edice, tak vám doporučujeme právě booster box, protože vás jednotlivé boostery vyjdou cenově daleko výhodněji než když byste je kupovali po kusech. Jestli je na vás 36 boosterů moc, tak se zkuste domluvit s kamarády, protože by byla velká škoda neušetřit nějakou korunu navíc.

Booster Box ze Shadows over Innistrad

Fat Pack

Skvělé dárkové balení, které potěší každého hráče karetní hry Magic: the Gathering. Uvnitř najdete 9 boosterů Shadows over Innistrad, nádherně ilustrovanou krabici na karty, 80 základních zemí a mnoho dalšího. Ideální dárek pro každého Magicáře.

Fat Pack ze Shadows over Innistrad

Intro Packy

Předkonstruované balíčky (Intro Packy) nabízí začínajícím hráčům vše, co potřebují. Uvnitř balení najdete hotový balíček, který stačí jen vybalit, a hned můžete hrát. Nemusíte se tak zaobírat stavbou balíčku, jen hrajete a učíte se pravidla. Stejně jako samotná hra, tak i pravidla jsou v angličtině, ale vše je přehledně a názorně vysvětleno. Dále uvnitř najdete 2 boostery ze Shadows over Innistrad, pravidla a strategického průvodce hrou.

Intro Packy ze Shadows over Innistrad

Deckbuilders Toolkit

Chcete začít s Magicem, ale raději byste si zkusili postavit balíček sami? V tom případě je tento produkt pro vás ideální! Magic je hlavně o stavění balíčků a vlastních nápadech a to tento produkt splňuje na výbornou. U Intro Packu jste limitováni tématem a strategií vybraného balíčku, ale s Deckbuilders Toolkit máte defakto volnou ruku. V balení najdete 225 částečně náhodně namíchaných karet, které lehce naznačují určitou strategii, abyste měli stavění malinko jednodušší. A pak záleží jen vás, jak základní strategii rozvinete. Dále zde najdete 4 boostery, díky kterým můžete své balíčky obohatit o zcela nové karty! Samozřejmě jsou zde i základní země, bez kterých se žádný balíček neobejde. To vše je uloženo v pevné krabici, která pojme až 550 karet v obalech.

Deckbuilders Toolkit ze Shadows over Innistrad

Holiday Gift Box

Speciální dárkový produkt, který potěší každého Magicáře. Uvnitř krabice najdete 5 boosterů, 20 základních zemí a speciální promo foil, který nikde jinde nenajdete. Samotná krabice slouží jako úložiště na 2 000 karet a abyste se v takovém množství karet dobře orientovali, tak zde najdete i oddělovače na karty a identifikační samolepky. Takže pokud máte hodně karet a nevíte kam s nimi, tak Gift Box je tou správnou volbou!

Shadows over Innistrad Holiday Gift Box


Jak se vám líbí grafické zpracování produktů ze Shadows over Innistrad?





Produkty z edice Shadows over Innistrad zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Objednávejte Shadows over Innistrad zde!
Komentáře
Autor: Azirafal @ pátek 11. března 2016 13:33
K Magic jsem se vrátil po cca 15 letech (odcházel jsem v době, kdy oznamovali Mirodin) a po pro mě nudných Eldrazi mě velice potěšila série SoI. Doufám v nějakého vlkodlačího Planeswalkera (podle promo a ukázek se mi přání splní) a celkově se mi temná atmosféra líbí. Stylizace, temní andělé, duchové, přízraky, nemrtví...těším se.

Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí