úterý 19. března 2024
Všechny články Minimalizovat

Aktuální články | Kategorie | Hledat | Syndikace

čtvrtek 31. března 2016
Shadows over Innistrad - přehled UltraPro produktů
Autor: JakubMG @ 13:18 :: 2672 Přečtení :: 0 Komentáře :: :: Novinky
 

Logo edice Shadows over Innistrad

Jak vypadají produkty z edice Shadows over Innistrad již víme a dnes se podíváme na obalový sortiment UltraPro k této edici. Hlavním motivem je Jace, kterého doplňuje Arlinn Kord, Nahiri, Avacyn a ilustrace z karet Macabre Waltz a Merciless Resolve.

Grafické zpracování je stejně ponuré jako příběh této. Podložky a album vypadají opět fantasticky a celkově se design produktů k této edici povedl velmi pěkně.

Obaly

Pevné obaly na karty s ilustrací z karet: Avacyn, the Purifier, Jace, Unraveler of Secrets, Nahiri, the Harbinger, Merciless Resolve a Arlinn, Embraced by the Moon. V balení najdete 80 ks pevných obalů.

Obaly z edice Shadows over Innistrad

Krabičky na balíček

Stejně jako obaly, tak i krabičky mají ilustraci z karet: Avacyn, the Purifier, Jace, Unraveler of Secrets, Nahiri, the Harbinger, Merciless Resolve aArlinn Kord / Arlinn, Embraced by the Moon. Krabička pojme 75 karet v obalech a uvnitř najdete i oddělovač na sideboard.

Krabičky z edice Shadows over Innistrad

Podložky na hraní

Herní podložka s motivem planeswalkerky Nahiri, the Harbinger a obrázky z karet Macabre Waltz a Merciless Resolve. Podložka ochrání váš hrací balíček v obalech a navíc jde o pěkných doplněk hry.

Podložky z edice Shadows over Innistrad

Album na karty

Stahovací A4 album na 360 karet s motivem děje z edice Shadows over Innistrad, kterémů vévodí planeswalker Jace.

A4 sběratelské album na 360 karet z edice Shadows over Innistrad

Líbí se vám obalový sortiment UltraPro z nové edice Shadows over Innistrad?





Produkty z edice Shadows over Innistrad zakoupíte v našem partnerském eshopu Veselý drak, specializovaném eshopu na Magicové produkty se skvělými cenami a expresním doručení. Objednávejte Shadows over Innistrad zde!

 

Komentáře
Nyní zde nejsou žádné kometáře. Buďte první!
Musíte být přihlášen pro posílání komentářů. Přihlásit se můžete zde
Vytiskout  
Reklama Minimalizovat
Vytiskout  
© 2017 Magic-Guru.cz Informacni server pro zacinajici hrace karetni hry Magic the Gathering (Magic, MTG) Podmínky používáníProhlášení o soukromí